metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)06.01.2011 22:25

No, jeżeli kibic nie jest taki straszny, to ja się pytam - kto?

00

patchwork ~patchwork (Gość)06.02.2011 21:06

"DLANASTONIEMODATOzYCIOWADROGA" napisał(a):
Myślisz że każdy kibic to dres 2x2 który skończył co najwyżej gimnazjum? Jeżeli tak to bardzo się mylisz. W tych czas kibice to wykształceni ludzie, których nigdy byś nie kojarzył z kibicowaniem. Jeden jest listonoszem, drugi prawnikiem ale na meczu razem zdzierają gardło za swój klub. Często tworząc meczowe oprawy zarywają noce, zaniedbują rodzinę i nie mają życia towarzyskiego.

Nienormalni. To nie są kibice, dziecko. Boże chroń, wziąć takiego adwokata...

"DLANASTONIEMODATOzYCIOWADROGA" napisał(a):
Poprzez kibicowanie wpajane są takie zasady jak honor, braterstwo oraz patriotyzm. Gdyby nie kibice to 3/4 społeczeństwa zapewne miałoby gdzieś Polskę.

Za późno dla ciebie na ratunek. Stracone pokolenie. Szkoda.

00

lukch ~lukch (Gość)11.01.2011 13:06

Mi nadal kojarzy się negatywnie, nawet jak 100 000 zł przekażą to i tak będzie się kojarzyło z "prymitywami" mażącymi farbą po ścianach na mieście i urządzającymi bezcelowe mordobicie po lasach. Prującymi "ryje" po nocach na osiedlach (jakby kogokolwiek poza 10 "debilami" obchodziło, która drużyna jest lepsza a która wg. nich gorsza) i okazjonalnie palącymi gumy w swoich Seicento i Uno z wywalonymi bebechami z tłumika (tuning garażowy). Tylko zanik w/w zjawisk i pojawienie się stałego ugruntowanego szacunku dla otaczającego ich mienia i zasad współżycia społecznego może spowodować zmianę mojej opinii!

00

RBB ~RBB (Gość)12.01.2011 12:38

Akcja przeprowadzona przez FCP jest wyrazem kultury i szacunku do ludzi a nie chęcią zaimponowania innym czy też pokazania że są jednak normalnymi ludźmi , bo tego udowadniać nie muszą i na tym im nie zależy a kto ich zna osobiście ten wie że są to naprawdę sympatyczni chłopcy. Co do pana Amana porównywanie gówna z miodem wcale nie musi być wyrazem nienawiści do łks'u a zwykłym pokazaniem tego co oni robią. Jestem z Fc Opoczno i to normalne ze nie dażymy się sympatią z Łks'em jako Widzewiacy ale to chyba normalne co nie zmienia faktu ze chłopak piszący te słowa chciał porównać ich do gówna a po prostu użył takiego porównania pewnie czysto przypadkowo. Więc nie rób z niego prymitywa który ma tylko i wyłącznie nienawiść w głowie bo na pewno jest wykształconym i mądrym chłopakiem którego nawet nie znasz a chcesz oceniać po jednym porównaniu. więc takie słowa są co najmniej zbędne w tym miejscu ;) co do FCP Bardzo fajną robote zrobiliście i chwała wam za to bo chociaż trochę radochy mają dzieciaki i będą miały się czym bawić ;) A miejmy nadzieję że dzięki temu wyrosną z nich prawdziwi Widzewiacy :) Pozdrawiamy z Opoczna !! Świetna robota chłopaki !

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga12.01.2011 17:24

"RBB" napisał(a):
nie dażymy się sympatią z Łks'em

Zacznijcie się daRZyć sympatią ze słownikiem ortograficznym. Wtedy, być może, dowiecie się, że prawidłowo pisze się "z ŁKS-em".

00

lukch ~lukch (Gość)15.01.2011 00:47

"RBB" napisał(a):
Jestem z Fc Opoczno i to normalne ze nie dażymy się sympatią z Łks'em jako Widzewiacy ale to chyba normalne

Częstotliwość podkreślania normalności sprawia, że na pewno nie jesteś normalny.

00

DLA NAS TO NIE MODA - TO ŻYCIOWA DROGA! ~DLA NAS TO NIE MODA - TO ŻYCIOWA DROGA! (Gość)15.01.2011 08:52

Panowie chłopak napisał całą prawdę a Wy jak większość społeczeństwa wytykacie mu błędy a nie komentujecie tego co ogólnie napisał. Przez właśnie takich ludzi społeczeństwo nie docenia wysiłku kibiców którzy chcą złamać stereotyp kibica. Według mnie kibice są ostoją normalności w tym kraju, pokazują to właśnie takie akcje oraz różnego rodzaju akcje patriotyczne jak choćby MARSZ NIEPODLEGŁOŚCI gdzie większość uczestników to kibice którzy są bardzo przywiązani do Ojczyzny o wiele bardziej niż normalne społeczeństwo. Jestem niemalże pewien że w razie wojny to kibice by poszli bronić kraju a nie panowie w garniturach co siedzą za biurkiem i nakładają na nas kary bo zrobiliśmy oprawę, a prawda jest taka że Polska piłka to DNO i to my nadajemy jej kolorytu. Pozdrawiam. WIDZEW FCP!

00

DLA-NAS-TO-NIE-MODA--TO-ŻYCIOWA-DROGA ~DLA-NAS-TO-NIE-MODA--TO-ŻYCIOWA-DROGA (Gość)06.02.2011 19:37

"lukch" napisał(a):
Idź pierwszy już teraz, przypominam Tobie, że prowadzimy wojnę w Afganistanie, idź. Tylko, że nie jestem pewien czy Ciebie przyjmą, zerknij sobie jakie są teraz wymagania na żołnierza, to jest specjalista po studiach wyższych i dziesiątkach innego rodzaju specjalistycznych szkoleń. Obsługuje całą masę sprzętu. Dawne łopata-ziemia-powietrze już nie są wymagane. Saperem nie będziesz bez przeszkolenia, łączność ... też raczej nie ... dowódcą nikt Ciebie nie mianuje, pilota licencji raczej nie masz. Jeśli z perskim i paszto nie miałeś styczności to również za tłumacza robić nie będziesz. Lekarzem też raczej nie ... Kierowców pewnie jest pod dostatkiem więc się nie załapiesz. Patrole taktyczne to ludzie z doświadczeniem bojowym, nie masz szans nawet jako szeregowy na wyjazd, trzeba się prosić, to duża kasa jest. A tak poza tym to masy podpalonych siejących nienawiścią głupich "narodowców", "pseudopatriotów" i po prostu głupców wywołują wojny samym swoim nastawieniem w ramach społeczeństwa.

Myślisz że każdy kibic to dres 2x2 który skończył co najwyżej gimnazjum? Jeżeli tak to bardzo się mylisz. W tych czas kibice to wykształceni ludzie, których nigdy byś nie kojarzył z kibicowaniem. Jeden jest listonoszem, drugi prawnikiem ale na meczu razem zdzierają gardło za swój klub. Często tworząc meczowe oprawy zarywają noce, zaniedbują rodzinę i nie mają życia towarzyskiego. Wojna w Afganistanie nie jest nasza tylko USA, jestem za wycofaniem naszych wojsk stamtąd. Poprzez kibicowanie wpajane są takie zasady jak honor, braterstwo oraz patriotyzm. Gdyby nie kibice to 3/4 społeczeństwa zapewne miałoby gdzieś Polskę. Jeżeli narodowca jest dla Ciebie głupi to nie wiem w jakim ty świecie żyjesz. To człowiek który dla narodu zrobi wiele i broni normalności w tej całej chorej europie która toleruje związki gejowskie albo pozwala na organizacje Euro Pride co nie powinno mieć w ogóle miejsca w cywilizowanym kraju...

00

pkp ~pkp (Gość)21.01.2011 08:37

proponuję rozwiązać wszystkie ligi oprócz młodzieżowych i dziecięcych, kupa kasy w tym tonie i ogromne koszty płacimy jako społeczeństwo, najbardziej chamski i skorumpowany sport, nie znoszę piłki nożnej, szczególnie rtej w polskim wydaniu, poprostu mi wstyd...pomazane mury, ustawki i kretynizm

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat