Proponuję zamiast przebudowy duktu Piotrków Sulejów używać tego aparatu.Gratuluję dobrego samopoczucia policji i włodarzom.Tak trzymać.
miałem podobnie dwa lata temu na skrzyżowaniu kostromskiej z bodajże emilii plater, pani wrzuca kierunek w lewo, zjeżdża do środka jezdni, wyprzedzam ją z prawej i nagle zmiana planów, kierunek w prawo i uderzyła mi w tylne koło pod pretekstem zaparkowania na parkingu obok bloku, z tego co ja się orientuje to na kursach uczą parkować przy krawędzi parkingu a nie robiąc zakola jakby jechała tirem z naczepą.....
PROSZĘ "PIOTRA WŁOSTOWICA" O KOMENTARZ W SPRAWIE.PRZEKONANY JESTEM ŻE BĘDZIE NIEKONWENCJONALNY. I O TO CHODZI.
Ty na pewno na przejażdżkę się nie załapiesz za wysokie progi dla Ciebie co najwyżej możesz szyby wymyć lub na parkingu odśnieżyć. Wiesz grosz do grosza i za parę lat może na jakieś auto będzie cię stać, jak psycholog dopuści do egzaminu
Rozumiem, że jesteś piotrkowianinem z krwi i kości, samochód dostałeś od rodziców z rejestracją EP, ale nie zdarza Ci się przepuścić na przejściu dla pieszych, ani samochodów chcących wjechać na główną drogę, którą śmigasz
Jestem ze wsi/rejestracja /EPI/,czasami jadę do miasta do marketów,u nas ze względu na ekologię nie daliśmy otworzyć ,lepiej dojechać,chociaż straszny smród w terenie zabudowanym,całe masy ludzi łaża piechotą;jakby nie było aut.
Ludzie!co Wy piszecie!
Sami pseudointeligenci z "miasta"po prostu!
Zważcie na to,że wielu szuka spokoju i działeczek budowlanych na wsi!Czy Oni gorsi?!
Ostatnio babka (EPI) na Słowaka dała kierunek, że skręca koło poczty w lewo do Sezamu. Zacząłem ją więc omijać z prawej. Kiedy koło niej przejeżdżałem ta zmieniła zamiar i dalej do przodu nie patrząc, że jestem z boku. To jest to właśnie przepuszczenia. Dobrze, że zahamowałem bo przejechała by mi po boku.
z miasta,od urodzenia i mam alergie na eLki i blachy z EPI.
Najlepszego w Nowym Roku.
prędzej Cię gość na epi przepuści niż na ep.mówie z doświadczenia,jeżdzę zawodowo dużym i zauważyłem że prędzej Ci ktoś na wsi zjedzie przepuści niż np w Piotrkowie.całe czas jedziecie na ludzi ze wsi a sami się tak zachowujecie.oczywiscie nie mówię o wszystkich.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!