metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
swan ~swan (Gość)02.01.2011 21:41

Proponuję zamiast przebudowy duktu Piotrków Sulejów używać tego aparatu.Gratuluję dobrego samopoczucia policji i włodarzom.Tak trzymać.

00

pankracy ~pankracy (Gość)01.01.2011 23:37

"Aman" napisał(a):
Ostatnio babka (EPI) na Słowaka dała kierunek, że skręca koło poczty w lewo do Sezamu. Zacząłem ją więc omijać z prawej. Kiedy koło niej przejeżdżałem ta zmieniła zamiar i dalej do przodu nie patrząc, że jestem z boku. To jest to właśnie przepuszczenia. Dobrze, że zahamowałem bo przejechała by mi po boku.

miałem podobnie dwa lata temu na skrzyżowaniu kostromskiej z bodajże emilii plater, pani wrzuca kierunek w lewo, zjeżdża do środka jezdni, wyprzedzam ją z prawej i nagle zmiana planów, kierunek w prawo i uderzyła mi w tylne koło pod pretekstem zaparkowania na parkingu obok bloku, z tego co ja się orientuje to na kursach uczą parkować przy krawędzi parkingu a nie robiąc zakola jakby jechała tirem z naczepą.....

00

GRZECHU ~GRZECHU (Gość)01.01.2011 14:51

PROSZĘ "PIOTRA WŁOSTOWICA" O KOMENTARZ W SPRAWIE.PRZEKONANY JESTEM ŻE BĘDZIE NIEKONWENCJONALNY. I O TO CHODZI.

00

sklave ~sklave (Gość)01.01.2011 15:36

"@-w-czerwonym" napisał(a):
zapewne jakimś stuningowanym golfem popisywać się na Słowaka

Ty na pewno na przejażdżkę się nie załapiesz za wysokie progi dla Ciebie co najwyżej możesz szyby wymyć lub na parkingu odśnieżyć. Wiesz grosz do grosza i za parę lat może na jakieś auto będzie cię stać, jak psycholog dopuści do egzaminu

00

Visioner ~Visioner (Gość)01.01.2011 16:09

"@-w-czerwonym" napisał(a):
~@ w czerwonym (Gość)
I bardzo dobrze,przyda się na tych ćwoków z powiatu przyjeżdzających zaszpanować swoimi zdezelowanymi golfami,calibrami i bmw-aikami,wytępić to wsioctwo z miasta.

Rozumiem, że jesteś piotrkowianinem z krwi i kości, samochód dostałeś od rodziców z rejestracją EP, ale nie zdarza Ci się przepuścić na przejściu dla pieszych, ani samochodów chcących wjechać na główną drogę, którą śmigasz

00

EPI ~EPI (Gość)01.01.2011 16:31

Jestem ze wsi/rejestracja /EPI/,czasami jadę do miasta do marketów,u nas ze względu na ekologię nie daliśmy otworzyć ,lepiej dojechać,chociaż straszny smród w terenie zabudowanym,całe masy ludzi łaża piechotą;jakby nie było aut.

00

zła EP ~zła EP (Gość)01.01.2011 16:44

Ludzie!co Wy piszecie!
Sami pseudointeligenci z "miasta"po prostu!
Zważcie na to,że wielu szuka spokoju i działeczek budowlanych na wsi!Czy Oni gorsi?!

00

Aman Amanranga01.01.2011 21:07

"" napisał(a):
prędzej Cię gość na epi przepuści niż na ep.

Ostatnio babka (EPI) na Słowaka dała kierunek, że skręca koło poczty w lewo do Sezamu. Zacząłem ją więc omijać z prawej. Kiedy koło niej przejeżdżałem ta zmieniła zamiar i dalej do przodu nie patrząc, że jestem z boku. To jest to właśnie przepuszczenia. Dobrze, że zahamowałem bo przejechała by mi po boku.

00

@ w czerwonym ~@ w czerwonym (Gość)01.01.2011 14:01

"kierowca" napisał(a):
A skąd Ty pochodzisz. Powyciągaj słomę z butów "mieszczuchu"

z miasta,od urodzenia i mam alergie na eLki i blachy z EPI.
Najlepszego w Nowym Roku.

00

?? ~?? (Gość)01.01.2011 13:09

prędzej Cię gość na epi przepuści niż na ep.mówie z doświadczenia,jeżdzę zawodowo dużym i zauważyłem że prędzej Ci ktoś na wsi zjedzie przepuści niż np w Piotrkowie.całe czas jedziecie na ludzi ze wsi a sami się tak zachowujecie.oczywiscie nie mówię o wszystkich.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat