metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Aman Amanranga07.03.2011 09:25

"ilidan" napisał(a):
ja kupuje te piepszone bileciki parkingowe i wydajeswoje pieniadze wiec czemu jakies jelopy maja jezdzic za darmo komunikacja?

Ale jakaś część jełopów próbuje też stawać za darmo. To chyba przeoczyłeś. I tutaj też są kanary, które pilnują czy takowy bilecik masz.

00

wodnik1985 wodnik1985ranga07.03.2011 13:20

Ja tez kolego jestem za tym żeby bilety mieli wszyscy i zawsze!Jednak jestem zagorzałym przeciwnikiem dodawania kolejnch przywilejów takim służbom jak straz miejska,bo podobnież paralizatory się nam szykują przy ich tyłkach!!!A napewno nie można dawać większych praw kanarom,bo to są zwylki cywile bez badań na głowe!!!Był w Piotrkowie przypadek tak około 5 lat temu...Dwóch kanarów wywiozlo 10 letnią dziewczynke na pentle z dala od domu i zterroryzowało za brak legitymacji szkolnej!Dziewczynke wysadzono tam z mandatem,nie wiedziała jak wrócic do domu.Musiala później korzystać z usług psychologa.Tak!! W Piotrkowie wydarzyla sie taka sytuacja!!

"ilidan" napisał(a):
ilidan4 godziny temu, 09:04"wodnik1985" napisał(a):
wodnik1985ranga
19 godzin temu, 14:26
Ochłoń!Kanarze???
"ilidan" napisał(a):
ilidan2 godziny temu, 12:15ludzie powinli kupowac bilety. a rozwiazania silowe popieram maznac 2 razy w pape takiemu szczylowi i sie nauczy
ja kupuje te piepszone bileciki parkingowe i wydajeswoje pieniadze wiec czemu jakies jelopy maja jezdzic za darmo komunikacja?
a po drugie jak ludzie nie kupuja biletow to cierpi mzk i z jakiegos zrodla musi te braki uzupelnic ,a tym zrodlem sa moje podatki

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)07.03.2011 13:24

"wodnik1985" napisał(a):
..Dwóch kanarów wywiozlo 10 letnią dziewczynke na pentle z dala od domu i zterroryzowało za brak legitymacji szkolnej!Dziewczynke wysadzono tam z mandatem,nie wiedziała jak wrócic do domu

Prokurator z urzędu powinien zająć się takim tematem.Takie postępowanie podchodzi pod masę paragrafów.Ja skór....om nie darowałbym!

00

Aman Amanranga07.03.2011 13:44

"MARKPIO" napisał(a):
Ja skór....om nie darowałbym!

Wyrwać chwasty jak najszybciej. Ale MARKPIO masz rację. Jeżeli to była naprawdę sytuacja autentyczna. Wodnik może dasz namiary kiedy i gdzie to się wydarzyło. Czy była jakaś wzmianka o tym w prasie?

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)07.03.2011 13:48

"Aman" napisał(a):
Czy była jakaś wzmianka o tym w prasie?

Osobiście przypominam sobie taki temat,trzeba go odnaleźć i zająć się tym na Forum!!!

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga07.03.2011 15:24

"Aman" napisał(a):
Ale jakaś część jełopów próbuje też stawać za darmo. To chyba przeoczyłeś. I tutaj też są kanary, które pilnują czy takowy bilecik masz

Ale jak ich zapytałem, czy gość, który zaparkował Mercedesa na 2 miejscach parkingowych zapłacił za oba, a jeżeli nie, to czy dostał mandat, to nie odpisali: http://www.epiotrkow.pl/multimedia/user/278192a20f0c080d3f4a33b2aecc1b73.jpg

00

wodnik1985 wodnik1985ranga07.03.2011 17:10

Byla afera z tego,ale bardziej medialna niżeli karna dla sprawców.5 lat temu ....

"MARKPIO" napisał(a):

Prokurator z urzędu powinien zająć się takim tematem.Takie postępowanie podchodzi pod masę paragrafów.Ja skór....om nie darowałbym!

00

wodnik1985 wodnik1985ranga07.03.2011 17:16

W internecie nie mogę znaleźć,ale napewno wtedy był duży artykuł w Tygodniu Trybunalskim,więc ktoś z redakcji może pomóc.

"Aman" napisał(a):
Aman3 godziny temu, 13:44"MARKPIO" napisał(a):
Ja skór....om nie darowałbym!
Wyrwać chwasty jak najszybciej. Ale MARKPIO masz rację. Jeżeli to była naprawdę sytuacja autentyczna. Wodnik może dasz namiary kiedy i gdzie to się wydarzyło. Czy była jakaś wzmianka o tym w prasie?

00

wodnik1985 wodnik1985ranga07.03.2011 17:22

PROSIMY O POMOC W SPRAWIE.ZWRACAM SIE DO REDAKCJI TYGODNIA TRYBUNALSKIEGO,BO JESTEM PEWIEN NA 100%,ŻE NA ŁAMACH WASZEJ GAZETY BYŁ ZAMIESZCZONY ARTYKUŁ O DWÓCH KONTROLERACH,CO WZIELI ZA BARDZO DO SIEBIE SWOJE OBOWIĄZKI.WYWIEZIONOWTEDY DZIEWCZYNKE NA PENTLE,DZIEWCZYNKA PRZEJECHAŁA KILKA PRZYSTANKÓW ,NIE WIEDZIAŁA GDZIE JEST.TAM JĄ ZASTRASZONO,WYSTAWIONO MANDAT I POZOSTAWIONO SAMĄ SOBIE,A WSZYSTKO ,BO ZAPOMNIAŁA LEGITYMACJI.KRISS MOŻE TY MASZ WTYKI..ZADZIAŁAJ.

10

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)07.03.2011 17:25

"wodnik1985" napisał(a):
PROSIMY O POMOC W SPRAWIE.ZWRACAM SIE DO REDAKCJI TYGODNIA TRYBUNALSKIEGO,BO JESTEM PEWIEN NA 100%,ŻE NA ŁAMACH WASZEJ GAZETY BYŁ ZAMIESZCZONY ARTYKUŁ O DWÓCH KONTROLERACH,CO WZIELI ZA BARDZO DO SIEBIE SWOJE OBOWIĄZKI.WYWIEZIONOWTEDY DZIEWCZYNKE NA PENTLE,DZIEWCZYNKA PRZEJECHAŁA KILKA PRZYSTANKÓW ,NIE WIEDZIAŁA GDZIE JEST.TAM JĄ ZASTRASZONO,WYSTAWIONO MANDAT I POZOSTAWIONO SAMĄ SOBIE,A WSZYSTKO ,BO ZAPOMNIAŁA LEGITYMACJI.KRISS MOŻE TY MASZ WTYKI..ZADZIAŁAJ.

Popieram apel!!!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat