Kanar nie ma nowych przywilei....nie ma prawa mnie tknąć!!!Do was kanary!Żeby wam się w głowach nie poprzewracało hehe..Kiedyś w Piotrkowie było dwóch takich co dzieciaka terroryzowali na pentli.....może broń im dać!!Kompletna bzdura!!!Poronione polskie prawo!!!
Jeżeli "kanar" zatrzyma kogoś siłą to naruszy jego nietykalność cielesną :-( Już widzę jak kanar kogoś siłą zatrzymuje podchodzi do młodzieży i ich obezwładnia.
Nic się nie zmieniło.Kanar nie ma prawa użyć siły,ani naryszyć cielesności pasażera.Pamiętajcie,choć bileciki trzeba mieć:D
Durne to... A jak ma niby "zatrzymać"??? CO zrobi? Użyje siły? Nie. No to jak zatrzyma???? Czemu autor tekstu o tym nie wspomniał?
ludzie powinli kupowac bilety. a rozwiazania silowe popieram maznac 2 razy w pape takiemu szczylowi i sie nauczy
Ochłoń!Kanarze???
Od 1go marca na piotrkowskich przystankach będzie dochodzić do zamieszek z użyciem siły,a może z czasem - z użyciem broni???
Współczucie dla emerytów i rencistów za brak biletu,bądź dokumentu.
Czekamy na rozwój akcji i kolejne artykuły z tym związane na łamach epiotrków :D:D:D
ja kupuje te piepszone bileciki parkingowe i wydajeswoje pieniadze wiec czemu jakies jelopy maja jezdzic za darmo komunikacja?
a po drugie jak ludzie nie kupuja biletow to cierpi mzk i z jakiegos zrodla musi te braki uzupelnic ,a tym zrodlem sa moje podatki
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!