Ok, może ciut źle to ująłem. Chodzi jednak o to, by sprawić niektórym niespodziankę w dniu wyborów. Trzeźwo myślących jest więcej, problem w tym, żeby chciało im się pójść i wrzucić kartkę.
Mam jednak nadzieje że powieje świerzym powietrzem w UM po wyborach!
Ja bym zaryzykowała stwierdzenie, że większość raczej nigdy się nie uczy. Z uporem maniaka powtarza te same błędy, a historia absurdalnie zatacza koło...
Nadzieja to matka głupich.
OBY, bo w tym podłym, małowartościowym zaduchu miasto i jego mieszkańcy zaczną się niebawem dusić. Ba, im już teraz brakuje tlenu. Nadchodzące wybory potraktujmy zatem jako sprawę pierwszej wagi: chodźmy marszem do urn i zainstalujmy tu wreszcie nową SPRAWNĄ wentylację!
ale kazda matka kocha swoje dzieci;)))
Z wywiewem, Lola. W razie potrzeby włączasz wsteczny bieg silnika, łopatki wentylatora obracają się w drugą stronę, wsysają delikwenta, powiedzmy pana Ch. albo innego ważniaka i za chwilę ląduje on poza swoim gabinetem!
Przy okazji - Lola, gratulacje za oryginalne i inteligentne wpisy. I za niewiarygodne poczucie humoru oraz wielki dystans
do świata i samej siebie. To z Włostowicem macie jakby wspólne.
Tylko nie zaniedbuj sie tu w pracy dla dobra ogółu. Wpisami zawistników i głupimi docinkami się nie przejmuj. Wal dalej!
Oglądałem dziś fragment "Informacji Piotrkowskich". Był w nich Pobożny na tle fontanny, który wciskał ciemnemu ludowi:
Wg Słownika Języka Polskiego (http://sjp.pwn.pl/szukaj/optymalny):
.
Wynika z tego, że prezydent wybrał najbardziej najlepsze rozwiązanie. Pogratulować elokwencji. Nauczycielu, ucz się sam.
Własnie nie, jak by miał cosik pod kopułą to by już się nie ośmieszał i zajął się czymś pożytecznym np. sprzątaniem psich odchodów z całą Prawicą Razem a nie flesze wśród niedokończonej i przepłaconej fontanny.
STOP WŁADZY NAUCZYCIELI !!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!