Eeee to sie zasypie i po kłopocie :)))
Co za chorzy ludzie żyją w tym mieście,nic nikomu nie pasuje,rynek zrobiony,dziady psiaczą po co tyle pieniędzy wyrzucać(przecież to wizytówka miasta,oczywiście bez mieszkającej tam w większości patologi)Płacimy podatki to niech je wydają na takie inwestycje,miasto jest coraz ładniejsze a każdy jeździ po władzy.Brawo panie Prezydencie!!!Robi pan bardzo dużo dla tego miasta oby tak dalej!!!
Jak na razie to widać twoja chorobe psychiczną!To że kasa podatkowa idzie na farmazony w stylu prezia może Tobie nie przeszkadza bo mnie tak!!!
Faktycznie człowieku masz dejavid. Kto robi nieudacznik Pobożny ? Broń Boże oby tego człowieka nigdy w polityce nie było.Przestać skamlać popleczniku Chujniaka
STOP WŁADZY NAUCZYCIELI !!!!!!!!!!!!!!!!!
KOCHAM CIE ZA TO :))))))
Nie kochaj tylko wspieraj :)!!!!
STOP WŁADZY NAUCZYCIELI !!!!!!!!!!!!
Staram sie ale jakie to trudne wysuchiwać obelg pod swoim adresem!
Olej to - własnie na tym polega demokracja. Każdy ma prawo do logicznej polemiki. Ja głosowałem ( niestety ) na Pobożnego. Nie sprawdził się i aut. Piotrków Miasto Trybunałów potrzebuje godnego a zarazem inteligentnego polityka który to by nasz Piotrków obudził z zaściankowego myślenia. Nie da się logicznie prowadzić polityki lokalnej miasta, jak pół specjalistyczno-urzędowniczej kadra urzędu miasta to nic innego jak prorodzinne układy. Ja dlatego proponuję pokazać skąd ci ludzie się wzieli, jakie maja kompetencje i dlaczego tam pracują.
[b]STOP WŁADZY NAUCZYCIELI !!!!!!![/b]
Możemy sobie psioczyć, załamywać ręce, złorzeczyć ale to nie o to chodzi. Wiem, że wybór trudny ale do jasnej cholery - o ile ktoś się wg nas nie sprawdził, to co kilka lat możemy wystawić mu ocenę w lokalu wyborczym. Samo gadanie nic nie da, trzeba znać nazwiska, przy których absolutnie nie powinno się postawić krzyżyka, w imię dobra naszego miasta.
Własnie da bo wiele spraw by nie wyszło na jaw a tak choć podyskutować jest o czym!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!