metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
zet ~zet (Gość)20.07.2010 00:59

juz sie boje powstajacych w trakcie trudnosci których nie dało sie przewidziec :D projekt w sumie nie wyglada zle. tylko czy meneli tez zrewitalizuja ?? :P

Komentarz był edytowany przez autora: 20.07.2010 01:00

00

BLEKI BLEKIranga20.07.2010 08:52

jak już wyremontują ten dworzec to menele nie tylko zrewitalizują go ale i ochrzczą go swym ciepłym moczem, i znów będziemy witać przybyszów pięknym zapachem ala Piotrków Zdrój.

00

EP ~EP (Gość)20.07.2010 09:51

Miejmy nadzieję, że straż wiejska, policja i sokiści bardziej przykładać się będą do swoich obowiązków. A menelom powinni zdrowo przyłożyć pałką, to może wtedy im się odechce tam koczować.

00

#FFF ~#FFF (Gość)20.07.2010 10:34

"noga" napisał(a):
jak mówia pkp jest zawsze wizytówka miasta

myślę, że obecny stan dworca bardzo dobrze odwzorowuje stan miasta.

"zet" napisał(a):
tylko czy meneli tez zrewitalizuja ??

zrewitalizują, tak jak na starówce.

00

97-300 97-300ranga20.07.2010 10:51

"#FFF" napisał(a):
zrewitalizują, tak jak na starówce.

Dlaczego się dossałeś do starówki?Meneli z okolic"kwadratu"nie widzisz,a całe tabuny tam popasają i żebrzą o pare groszy do winka.Podobna historia na słowackiego okolice "słonia"Ci ludzie chyba wcale nie śpią tylko chlają tanie winko i oddają mocz pod blokami.Wiecie jak nazywa sie osiedle na słowackiego?Hamburg-mieszkają tam same chamy i burki

00

#FFF ~#FFF (Gość)20.07.2010 11:56

"97300" napisał(a):
Dlaczego się dossałeś do starówki?Meneli z okolic"kwadratu"nie widzisz,a całe tabuny tam popasają i żebrzą o pare groszy do winka.Podobna historia na słowackiego okolice "słonia"Ci ludzie chyba wcale nie śpią tylko chlają tanie winko i oddają mocz pod blokami.Wiecie jak nazywa sie osiedle na słowackiego?Hamburg-mieszkają tam same chamy i burki

w tym mieście menele są we wszyskich dzielnicach/osiedlach. na starówce jednak są szczególnie niepożądani jeśli ma to być miejsce spotkań mieszkańców i wizyt turystów.
pisząc, że na os.słowackiego mieszkają "same chamy i buraki" obrażasz wiele osób.

00

ObserwatorK ~ObserwatorK (Gość)20.07.2010 12:12

Nareszcie może ten dworzec będzie wyglądał przyzwoicie. Ciekawe, jak będzie wyglądał od frontu, bo niestety te wizualizacje tego nie prezentują.
Swoją drogą, ciekawe, co będzie dalej z noclegownią -czy też schroniskiem- dla bezdomnych.

00

97-300 97-300ranga20.07.2010 13:04

"#FFF" napisał(a):
pisząc, że na os.słowackiego mieszkają "same chamy i buraki" obrażasz wiele osób.

Jestem daleki od obrażania kogokolwiek określenie to(hamburg)usłyszałem od mieszkańca tego osiedla właśnie,nie ja je wymyśliłem.Byłem dziś na starówce i rzczywiście siedzi tam kilku panów ale na bandziorów to oni nie wygłądają,raczej na zmęczonych życiem.Kiedyś w latach70-80-tych to wieczorkiem nikt rozsądny po starówce się nie kręcił,ale to się zmieniło.Mówiąc szczerze czasem brak mi trochę tamtych czasów tego klimatu...Mam wielki sentyment do tego miejsca,niestety 90%lódzi których znałem już tam nie ma.Pozdro.

00

xyz ~xyz (Gość)20.07.2010 13:24

"97300" napisał(a):
Kiedyś w latach70-80-tych to wieczorkiem nikt rozsądny po starówce się nie kręcił,ale to się zmieniło.Mówiąc szczerze czasem brak mi trochę tamtych czasów tego klimatu...Mam wielki sentyment do tego miejsca,niestety 90%lódzi których znałem już tam nie ma.Pozdro.

Pamiętam te bijatyki między chłopakami z Wyzwolenia i Rynku. Ale to były czasy. Jak chłopacy szli do wojska to na dworzec szły z nimi całe grupy kolegów i koleżanek. Teraz tego brakuje.

00

broda ~broda (Gość)20.07.2010 15:18

Cytuję:
Będzie bardziej czytelny system informacji dla pasażerów

Może tak jaśniej proszę, bo nie rozumiem tego stwierdzenia. Czy zmniejszenie liczby pociągów spowoduje że będzie "bardziej czytelny"? A może wreszcie w każdym okienku będą udzielane identyczne informacje?
Czy w te 19 milionów zostały wliczone "opłaty pasażerskie" czy trzeba je doliczyć, żeby poznać realny koszt?

Komentarz był edytowany przez autora: 20.07.2010 15:20

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat