Jak najszybciej zorganizować referendum i odwołać radnych cieniaków.
To co wczoraj pokazali to żenada.
Szczególnie błysneli inteligencją Ci za stołem prezydialnym (wiceprzewodniczący rady)
10 milionów nie 100. O WŁOSTOWIC TAKI DOBRZE POINFORMOWANY! Wstyd!
Mam wrażenie, że obecna Rada Miasta to stan upadłości intelektualnej. Zatem, jak najszybciej trzeba zorganizować referendum i odwołać Radnych. jak księgowa, mam wrażenie Piotrków stać na innych, lepszych, mądrzejszych Radnych. Zatem do roboty. Połóżmy kres bezczelności, arogancji, NIEKOMPETENCJI, i działaniom hamującym rozwój PIOTRKOWA TRYBUNALSKIEGO.
Bardzo fajnie i z polotem napisany tekścik. Gratuluję pomysłu i poczucia humoru. A najlepszy ten fragment z sekretarzem miasta "pumeksem". A ten młody z biura prasowego to chyba pan Jarosław B. Ci dwaj powinni potrenować pływanie najpierw na zjeżdżalni dla małych dzieci. Serdecznie pozdrawiam i życzę Szczęśliwego 2011 roku i dużo zdrówka. Z poważaniem Henryk A.
Powołany został już komitet,który zbiera podpisy, aby w 9 miesiącu bytowania (niekompetencji)radnych zorganizować referendum i odwołać ich.
Może byśmy tych radnych poprosili o to, aby sami zrezygnowali z mandatów. Jeśli głównym celem radnych jest blokowanie rozwoju Piotrkowa, to tak naprawdę inteligentny radny sam zrezygnuje z mandatu. To kiedy to referendum o odwołanie radnych?
Jeśli ktoś ma honor to powinien podać argumenty, ideę, wartości nadzwyczajne, za którymi stała decyzja o głosowaniu przeciw realizacji wynagrodzeń dla nauczycieli, głosowaniu przeciw przesunięciu wypracowanych środków przez szkoły na zakupy - wyposażenie, pomoce dydaktyczne, opłaty.
Może Pani Prezes Ziółkowska wypowie się publicznie na temat: jakie argumenty przemawiały za tym, że głosowałam przeciw ww aspektom.
Macie te swoje Krówki Chojniakówki. Dopóki Chojniak nie zwolni Munika nie może być mowy o koalicji z Razem dla Piotrkowa. Chojniak odmawia argumentując, że Munik to świetny fachowiec. Ja wiem, ze nie ma ludzi niezastąpionych. Chce Munika nie będzie koalicji i żadnej współpracy. Precz z komuną.
Ja też tak uważam, że przyziemność trzeba skończyć i wybrać nowych radnych. Dlaczego tego nie możemy zrobić już?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!