Zawsze przeszkadzało, bo śmierdziało!
Tylko palących była wiekszość, więc nikt "nie fikał"...
I bardzo dobrze, bo tych miłośników piwka na ławce też zaczynało sie robić więcej, niż normalnych ludzi...
Dobra,dobra, nie wykręcaj się.
My, zwykli obywatele, marni ciułacze, powinniśmy trzymać się razem i robić na złość tym na górze, a nie sobie nawzajem...
Kosztuje to 1 dzień pracy grafika i kilka arkuszy papieru aby powiesić w każdym autobusie taki rozkład. Może być i LCD, jak tutaj http://www.rg.com.pl/rgplus/monitory-etm-38
ale to już są koszty i Piotrków musi poczekać.
Akurat przepis z jeżdzeniem przez cały rok na światłach jest beznadziejny bo nie pozostawia wyboru ani oceny sytuacji na drodze kierowcy i z pasami bezpieczeństwa powinno byc tak samo bo jeśli będzie wypadek to ja zgine a nie kto inny więc dlaczego ktoś mi ma narzucac obowiązek zapinania pasów.
Głupoty gadasz! Pewnie nie słyszałeś o przypadkach, kiedy osoba z tylnego siedzenia, nie przypięta pasami, podczas wypadku zabijała kierowcę lub pasażera na przednim siedzeniu. Czy nosisz przy sobie kartkę z informacją, że w razie wypadku sam pokryjesz koszty swojego leczenie, bo nei zapinasz pasów?
Płace składki w tym kraju to myśle że sam pokrywam koszty leczenia, wypadki nie zdarzają mi się codziennie a składki płace przez całe życie. Myśle że zgodzisz się z tym. To co przytoczyłeś w związku z pasażerami tylniej kanapy to się z tym zgadzam. Chodzi mi bardziej o to jak sam jade, przyznasz że miło by było miec wybór. Poza tym że kieruje samochodem to także poruszam się motocyklem takim którym poruszanie się sprawia przyjemnosc i w związku z tym chciałbym w sezonie pojeździc bez kasku bo to większa przyjemnosc ale i ryzyko którego jestem świadom ale także i w tym przypadku prawo nie daje wyboru.
No to masz wybór - motocyklem możesz jeździć bez pasów. ;)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!