Phiii...powiedzice mi kto myslal ze to nie jest bubel.....
Ja piernicze..za to powinno postawic sie zarzuty tym z urzedu miasta!!!!
Kto za to jest odpowiedzialny...?Imie ?Nazwisko?
Kto za to odpowie?
Przeciez to nasze pieniadze
To było do przewidzenia, SLD alarmowało w tej sprawie w 2010 roku. http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/321411,piotrkow-trybunalski-schronisko-z-usterkami,id,t.html?cookie=1
Ten materiał należy zadedykować wszystkim, którzy zachwalają zmiany i inwestycje w Piotrkowie
A chyba ten krzykacz spod ZUS-u - G.Sowa
Właśnie, że nie ma skoro u sterów siedzi obrażalski i zadufany w sobie Pan.
Czy w takim razie ktoś z UM nie powinien już dawno siedzieć w pierdlu za niewłaściwe gospodarowanie pieniędzmi publicznymi ?
A ja myślę,że słowem dużo tłumaczącym takie sytuacje jest PRZETARG.
Moim zdaniem to w tym dzikim kraju źródło zła.
W założeniu przetargu - wygrywa oferent składający najtańszą ofertę. A najtańsza znaczy ( jak wielokrotnie życie pokazało) najbardziej tandetna.
I w końcowym rachunku - miało być tanio, a wyszło bardzo drogo...
Więc może by skończyć z tą kretyńską ideą przetargów, i zacząć liczyć realnie koszty, tak,by onwestycje wytrzymały przynajmniej 20 lat , a nie dwa...
wygląda na fuszerę na całego ...ciekawe dlaczego nie skorzystano z doświadczeń innych miast w budowaniu schronisk? przecież są na pewno dobre przykłady z których można korzystać..to samo z drogami rowerowymi a nawet rodzajem asfaltu na drogach... niby taniej ale co rok trzeba poprawiać... czy wszystko musi być robione w ten sposób? ręce opadają
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!