Nadzór z ramienia urzędu nad budową prowadził chyba nijaki inż Hartman,który dopuścił do fuszerki z tzw wieńcem,który trzeba było poprawiać ,czy nie widział innych niedoróbek, za co bierze kasę?
No to zamiast siedzieć przed komputerem trzeba wypić "małpeczkę" , zadrapać się na czole i położyć w ruchliwym miejscu publicznym.
Gwarantuję Ci,że będziesz miała wykonaną tomografię w ciągu godziny...;-)
Ojtam-ojtam... A Ty zaproponowałaś? ( w obu przypadkach)...?
"danie" skierowania na tomografię,to jeszcze nie tomografia "itself"...
Trzeba jeszcze wyznaczyć sobie odleeeegły termin tego badania.
A pijaczek - od ręki!
To nie jego wina tylko ma swoich jopkow w calym miescie i zamiast
nadzorowac to sie przymyka oko bo po co koledze sobic siare.
Nie mam pojęcia. Mam wiele innych SWOICH problemów, nie płacą mi za to. Wybrałam ludzi w wyborach, żeby mi coś zaproponowali, ale jakoś ciężko im to idzie... eh.
Wolę to niż bycie królikiem doświadczalnym... Na starość będę miała wątrobę przez nich zrytą.
Za nic nie robienie - standard!!!
Urząd miasta niech zainteresuje się mieszkańcami bloku na ul.Działkowej 6.bo warunki mamy gorsze niż te psy w schronisku.Dla psów pieniądze się znajdą, a na wyminę instalacji gazowej nie ma.Żyjemy w ujni a nie w UE.
a co ze steryjizacja wszystkich psow i kotow.Skonczyly by sie problemy ze schroniskami.
[b] za te stracone pieniądze Urząd Miasta powinien mieszkania ludziom wyremontować.Ci co oddają psy do schroniska powinni płacić za wikt i opiekę weterynaryjną do końca żywota psa.Dlaczego ma być za darmo.Starsza osoba jak idzie do Domu Opieki to też muszą płacić i to pokaźne sumy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!