budował to kalectwo pan S. zamiast zbrojenia w ławy fundamentowe szedł gróz a to dopiero był początek finał jest taki jaki jest, wziął robotę za psie pieniądze i rzeźbił.
Schronisko to była ostatnia deska ratunku,dla firmy"A..S"Firma padała,ludzie byli zwalniani.Jak złapał następna robotę u M.j.y w Gomulinie,to schronisko było tylko kulą u nogi.Więc,stare siatki,stare farby i inne materiały które pozostały z innych inwestycji,aby było.Uważał że nikt nie zobaczy.-"My tu nie będziemy mieszkać".Ktoś kto miał do czynienia z ta niby"firmą"wie jakie zasady panują podczas pracy.Można dodac że to napewno nie jedyna fuszerka w wykonaniu tego pana.Pan M.z Gomulina,otworzył oczy i nasz "bochater"budowy nie dokończył. Pikietuje pod zusem,a czy za wszystkich pracowników płacił składki?.
A oni chcieli do takiego bubla oddać Tajsona.
Zlecił Chojniak- wykonał Sowa.
Naprawdę ma ten Pan tupet - chce naprawiać Państwo prawo, a sam buble robi !!!
Ja nie mówię o patologii tylko o prawdziwych przetargach.
No tak, ale nadal nie zaproponowałeś nic nowego. Albo się ma coś do powiedzenia, albo nie, krytykować każdy potrafi - jak z emeryturami po 67. roku życia.
Nie mam ani takiej chęci, ani możliwości:)
Jaką tomografię na NFZ?? Ja od paru lat mam straszne bóle głowy i testują na mnie kolejne leki zamiast dać skierowanie na tomografię.
TO wina chojniak tak mu było szybko przed wyborami i znowu fuszerka,ale nie ma co sie dziwic.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!