Pokażmy, że dbamy nie tylko o knajpki, supermarekty, galerie ale równiez o nasz rozwój duchowy, kulturalny. Jestem za biblioteką. To może być takie centrum kultury, tym bardziej, że to miejsce jest w sercu miasta. Wykażmy się, zależy nam na tym. Kochana Władzo spójrz na Piotrkowian i pokaż że możesz walczyć o rozwój duchowy mieszkańców
A może właśnie zebrać wszystkie banki w jeden duży bank i wpakować w to jedno miejsce. O ile wtedy ładniej byłoby na Słowackiego.
Oczywiście, że tak - taka jest koncepcja naszej władzy. Przecież to oczywiste, że wykształcone i oczytane społeczeństwo nie wybrałoby takiej miernoty jak Chojniak.
łatwiej manipulować głupim społeczeństwem, wciskać ciemnotę głupiemu elektoratowi...
Kochani, biblioteka w Hawanie według mnie to bardzo dobry pomysł, bo znajdowałaby się w centrum i wszyscy mieliby blisko i "miejscowi" i "przyjezdni" i może siedząc na deptaku dla zabicia czasu częściej ktoś by przeczytał książkę i coś ciekawego dowiedział się o otaczającym go świecie. A swoją drogą Piotrków obecny w porównaniu do tego z międzywojnia to pustynia kulturalna i należy to zmienić i tu ukłon w stronę władz i osób odpowiedzialnych za ten stan rzeczy !!!!!
ha,ha,ha,,,,,,,,,,,!!!!!
Ciekawa jestem, ile komentarzy, podobnie jak mój sprzed 2 dni, nie zostało zamieszczonych... A był dużo mniej "kontrowersyjny" niż niektóre tu obecne... Redakcja na własna modłę kształtuje ogólny styl odbioru artykułów?...
Jestem za Biblioteką. Jest to dobry punkt i chyba godne centralne miejsce na instytucję kulturalną i oświatową, która ma ważną misje do spełnienia. A macie inną godną propozycję na miejsce dla Biblioteki?
Ja też jestem za, tylko czy te obietnice, to nie obiecanki cacanki :/ Nie zobaczę, nie uwierzę. Już nie jedno obiecywali...
Władzo daj mieszkańcom miejsce do rozwoju intelektualnego, kulturalnego i oświatowego. Dobry punkt. Tylko czy to nie aby przedwyborcze obietnice?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!