Tylko jedno pytanie: kto tam będzie chodził wydawać pieniądze skoro w gruncie rzeczy Focus pustkami świeci i zyski tam takie sobie albo i żadne?
Gołym okiem widać jak wiele Polaków żyje od pierwszego do pierwszego, inni na tzw. zeszyt zakupy robią, inni groszem się wspierają z opieki, a sytuacja ekonomiczna jest jak lot pikujący w dół.
Sprowadzam kwestię do za,pytania, skąd ludzie będą brać pieniądze na Focusy, Areszty, Octownie i Manufaktury Piotrkowskie? Bo nie wiem,
Kolejne miejsce zlotów ''piękności'' z okolicznych wsi.Moja mama skończyła 60 lat jeszcze nie była w Focusie ponieważ nie zależy jej żeby majtki,które włoży na d...miały znaczek 4f,Puma czy Nike.Piotrków to nie tylko puste małolaty!!!
nie trzeba miec lat szesciedziesiu zeby nie widziec focusa od wewnatrz:P jeszcze troche i bedzie echo w srodku. chyba, ze powstanie najwiekasza biedronka w kraju :D nowa atrakcja w piotrkowie. po calej dlugosci, na parterze, regal z keczupami :D
To by było dobre.Ja 90% żarcia kupuję w Biedronce :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!