Decydujące były dwa wcześniejsze pudła Klonowskiej i Majsak/Kopertowska. Karne to w tym sezonie zmora tej drużyny. Mało wytłumaczalne przegrać wygrany mecz, ale wola walki w tej drużynie mają tylko niektóre zawodniczki. Kiedy wrócą kontuzjowane??? Myślę że wtedy będzie lepiej, sezon długi i dużo grania ale nie można gubić punktów z takimi zespołami bo będzie jak w zeszłym sezonie braknie do medalu a może i do 4 miejsca.
Tragedia. Pierwsze primo karne, podstawowy element który można wytrenować.Drugie brak pomysłu na grę gdy Waga dostała plaster. Kiedy so gry będzie zdolna Drażyk, właściwie to co jej jest? Proszę dziewczyny walczcie i nie poddawajcie się.
Po fantastycznym ubiegłym sezonie i pozbyciu się trzech wybijających zawodniczek w tej chwili wszystko wróciło do normy - brak możliwości oglądania tego żałosnego poziomu sportowego, nagle wszystkie zawodniczki straciły formę i chęci, może przestali im płacić albo też chcą iść Perły.
"Niesamowite emocje" to chyba żarty, dwie słabo grające drużyny pętają się bez ładu i składu po boisku i żadna nie potrafi przez to wygrać bez dogrywki, w porównaniu do ubiegłego sezonu tragedia tylko poza bramką, nagle wszystkie straciły formę, przestano im płacić czy co ?
Ten zespół jest 30-40% słabszy od drużyny z tamtego sezonu,zero pomysłu na grę, Panie prezesie ,gdzie te widoki na medal,proszę się nie kompromitować,cała Polska wczoraj to widziala
Co do meczu to każdy widział. Myślę, że samym zawodniczkom jest wstyd.
Ja mam pytanie:
Kto pozwolił na transfer Macedo?
O ile dla Romki i Oktawii Piotrcovia to była tylko odskocznia, to z tego co wiem Viki chciała u nas zostać. A tak teraz gra pierwsze skrzypce w Kobierzycach. Brawo!
Niestety ,ale jajo ma racje tu nie będzie walki o 4-te miejsce tylko o 5-te.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!