metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Kibic ~Kibic (Gość)26.09.2021 10:11

Dogrywka w karnych to loteria,mecz trzeba wygrać w podstawowym czasie a tylko cudem był remis.Dziwne transfery Yaszczuk która jest kontuzjowana i Fezdorf poziom na tylko 1ligowy. Mecz ten pokazał jak wielką pracę wykonał trener Elbląga z dziećmi które grają z fantazją a Piotrcovia jak na razie mocno rozczarowuje w stosunku do zapowiedzi gry o medal.Widzów brak, wyniku brak, nic się nie stało, nic się nie dzieje,Piotrcovia nic się nie stało.

62

gość xyz ~gość xyz (Gość)27.09.2021 07:49

w jakim celu sprowadzona Yaszczuk, przyszła z kontuzją, siedzi i cieszy się nie wiadomo z czego... a tu trzeba płakać. weźcie się w garść.

51

Req ~Req (Gość)27.09.2021 07:02

Ataki na prezesa nieuzasadnione. Klub robi co może żeby nie walczyć tylko o utrzymanie jak kiedyś. Zawodniczki idą tam gdzie większa kasa. Jak na nasze warunki więcej zrobić si6nie da. Proponuje zrobić drugim trenerem Agatę Wypych żeby powoli szykować Ją na pierwszego trenera na lata.

53

... ~... (Gość)27.09.2021 11:32

Kiedy wrócą kontuzjowane zawodniczki (oczywiście nie mam tu na myśli Żaby, bo ona wróci nieprędko...). Mam nadzieję, że w kolejnym meczu będzie zwycięstwo! Powodzenia!

11

Gosciowa ~Gosciowa (Gość)27.09.2021 17:26

Myślę, że niektóre transfery były zupełnie nie potrzebne: Jaszczuk fesdorf świerczek, jedna siedzi bo kontuzja druga poziom masakra druga liga, trzecia to samo. Trzeba myśleć przyszłościowo daria karolcia super nabytki

30

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat