Załóżmy, że nawet tak.
Ale dlaczego spod tego obowiązku wyłączać dyskutantów z forum?! Co? Że połowa by się wtedy wykruszyć musiała, tak?
Aaa, i tu może być kłopot. Propozycja nie całkiem przemyślana. Bo jakim badaniom należałoby poddać kandydujące kobiety?!
(które, o ile się nie mylę, a rzadko się mylę, gruczołu takowego nie posiadają)
Mazura chcę dla odmiany, bo w Piotrkowie czas na zmiany!
KAŻDEMU KANDYDATOWI.
Tak na zaś. Na wszelki wypadek.
Dla dobra ogółu.
Proponuję przeprowadzić akcję-" Podaruj pampersa kandydatowi na Prezydenta" :)
Okazuje się, że można ładnie. Bez zachowań troglodyty. Krótko, zwięźle i na temat. I do rymu jeszcze!
Przyszły Prezydent nie może biegać co 5 minut na siusiu,tym bardziej przynosić ze sobą do pracy nocnika.Zakładanie pampersów też uwłacza jego godności!::))
No aż się dziwię że p.Lola nie zrozumiała .
Iiiii tam przesadzasz. Teraz ponoć robią ultracieniuteńkie pampersy, że byś ich nawet nie zauważył. Zresztą ja osobiście wolałabym, żeby prezydent lał w pieluchy, niż olewał nas - mieszkańców :)
Panie i panowie! Do dzieła. Mazura obmawiamy, bo się go panicznie OBAWIAMY!!!!
A co to ma do rzeczy?
Jeszcze bym zrozumiała badania psychiatryczne, ale co u licha mnie-mieszkankę PT może obchodzić jakiś tam gruczoł krokowy?????
Wszystkich kandydatów należy poddać obowiązkowym badaniom medycznym,łącznie z badaniem prostaty:)
Badania należy wykonać w szpitalach warszawskich,z uwagi na zbyt duże powiązania kandydatów ze służbą zdrowia w województwie łódzkim!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!