k:
Prima Aprilis to był 5 dni temu. :)
Ludzie chcą budowania, ale mieszkań i ulic, a nie murków za 1 mln zł.
A jakie niby rozpoczęte przez poprzednika prace kontynuuje obecny prezydent? Obwodnica, remonty GŁÓWNYCH ulic?? Śmiechu warte.
Wspaniale,będzie wreszcie okazja zapytać p.graboskiego o temat pracy doktorskiej i pobyt w Szwajcarii i Niemczech...Tylko proszę nie ściemniać, że pracował pan w bankowości i finansach..Panie pośle SELIGA niech pan szuka innego kandydata,bo w tym przypadku Dyzma byłby lepszy
PO co wystawiać kandydatów,kto będzie głosował na tę bandę kretynów , ćwoków i nieudaczników.Przecież to te same mordy przy korycie tylko pod innym płaszczykiem.Piszę tak bo krew mnie zalewa gdy czytam o tych pacanach wystawianych na kandydatów poszczególnych ugrupowań .
Prezydentem to może niech Pan nie zostaje Panie Grabowski,ale o starostwo mógłby się Pan postarać.Przecież Prawo i Sprawiedliwość współrządzi powiatem ,ale tego nie widać.Biedny Ziemba najchętniej wstąpiłby do PSL ale chyba go nie chcą.Tam jest pole do poPISu więc się wykazujcie i nikt Panu nie zarzuci,że nie jest pan z powiatu piotrkowskiego.
Może rzeczywiście Piotrze powinieneś wystartować w wyborach na starostę?? A kto niby mówi, że w Szwajcarii Grabowski był ekonomistą- mało Polaków pracowało fizycznie i jakoś nikt się tego nie wstydzi!! Co to za durne zarzuty!!! Nie jestem w PiSie, ale to akurat porządny i mądry człowiek!!!
Podstawowa sprawa, ja taką pokładam w Piotrze Grabowskim - bez względu na to, do jakiej funkcji będzie czy w ogóle będzie kandydował - to otwartość - wyjście z gabinetów na rzecz otwartej debaty o sprawach małej ojczyzny. Coś, co w przyszłości ma ustawowo nazywać się demokracją otwartą. Debaty i za nimi stojące decyzje nie w zamkniętych choćby najlepszych zespołach a w publicznej debacie. Czas powoli kończyć z koteriami, marchewkami... walkami – z „maniutkomanią”
magdo to nie są zarzuty tylko przyzwoitość wymaga napisać dwa zdania więcej,bo nie zaprzeczysz,że kontekst informacji o wyjeżdzie do Szwajcarii w połączeniu z niepełną informacją dot. doktoratu na KUL ma sprawić ,że myślisz iż masz do czynienia z fachowcem-typowa pisowska socjotechnika
Jaki PREZES......,jakiego ZARZĄDU....,wiem dobrze jak to się odbyło.Tylko to trzecie się zgadza - PEŁNONOCNIK PiS.
SGPiS i KUL , Panu Bogu świeczkę i diabłu ogarek.Tak do tego pana to idealnie pasuje.Najpierw SGPiS -gdy Komuna się dobrze miała ,a potem dyla na KUL , bo czasy się zmieniają i trzeba się złapać za sutannę.
święta prawda , święta prawda,wreszcie ktoś o tym wrednym typie pisze prawdę.jeśli taki miałby być prezydent to chyba należy przeprosić Matusewicza -po nim przynajmniej wiadomo czego się spodziewać
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!