Znaczy 2 Rafałów Krawczyków? ;)
Prezydentem będzie Czapla z PO. Fakt iż skrajna prawica wystawia w PT dwoch kandydatów zadziała jedynie na jego korzyść.
to bardzo mądry, wykształcony, odpowiedzialny człowiek. Pan Chojniak do pięt nie dorasta
Dla mnie bieżący prezydent jest dobry. Kontynuuje prace poprzednika co się nie zdarza w polityce często po każdy następny zaczyna od nowa.
Ok Podatki poszły w górę 30% opłaty za parking wysokie. Natomiast ja w dalszym ciągu nie wiem na co są potrzebne takie podwyżki, może na drogę przy moim domku ;-)).
Nie ma stagnacji to jest najgorsze, także przesadzacie.
Uważam że następne wybory znów wygra, bo ludzie chcą spokoju i budowania a nie ciągłych zmian i plebiscytów.
pozdrawiam
Piotr Grabowski ekonomista z Gorzkowic.
Pan/Pani(?) Hop ma rację. Czapla zostanie prezydentem, kolesie z PO juz robią pióra Chojniakowi obcinając forsę na halę sportową i bibliotekę. Przecież wiadomo kto trzęsie piotrkowskim PO i kto jest u wadzy rządowej, PO w koalicj z PSL. Kto ma wpływy na dotacje z ministerstw i województwa.
Na pewno skorzystam z zaproszenia.
Życzę również Wesołych Świąt
co to za (cenzura). Nawet nie ma słowa że piastuje jakieś stanowisko w naszym mieście co to to jest funkcja pełnomocnika i prezesa PiS(czytaj. Piwo i Spirytus) więc czemu jest wystawiany na listę jako kandydat na prezydenta. On jest pewnie takim samym Piotrkowianinem jak p. Maciarewicz.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!