No tak teraz to narzekacie na PP ale jak inpost przegrał przetarg i zlikwidował setki miejsc pracy to wszyscy się cieszyli że wreszcie PP będzie nosić wszystkie przesyłki i co listonosze mają olbrzymie rejony niskie pensje wiem bo też nosiłem pocztę praca jest bardzo ciężka ten kto tego nigdy nie robił nie powinien się wypowiadać setki klatek setki schodów pełno kamienic z brakiem skrzynek pocztowych i numeracjach na drzwiach to wszystko nie ułatwia pracy a ktoś musi ją wykonywać
Do kota-tatuś naczelnik?miejmy nadzieje że synusia i tatusia pogonią z tej firmy
Nie korzystam z ich usług,wole dołożyć do kuriera albo wybieram paczkomat...innym też to radzę.
kongrestrzezwosci.pl
Przekaz nie tylko do listonoszy, ale do wszystkich
Komuna nigdy nie przestanie istnieć, gdy aż tylu ormowców mamy na tych komentarzach.
Aby donieść, dokopać, zabłysnąć.
....Ludzie zejdźcie z drogi, bo listonosz jedzie... . Po tej forumowej głupiej dyskusji, prowadzącej do niczego, widać że komuny już dawno w Polsce nie ma, drogi Jarosławie Kaczyński i kolesie, jak to kiedyś poetycko ujęła rzeczniczka partii Mazurek, taki malutki Urban Jurek.
Cynk to chyba mało powiedziane ten osobnik (członek solidarności)od lat chodzi jak król i niczym się nie przejmuje wóda to nic w porównaniu co wyprawiał . Zresztą nie tylko na tym urzędzie dzieją się takie rzeczy kontrole z warszawy zapraszam do up tomaszowa maz. 1 tam to dopiero pan kierownik również członek solidarności bawi się.
U mnie w bloku po rozmowie przez domofon z listonoszem,
słuchawka pachnie jeszcze przez 3 dni.
na wyzwolenia listonosze maja na przeciwko sklep co się dziwić jak pić się chce
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!