metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
his. ~his. (Gość)30.09.2017 17:55

Macie rację emeryci i renciści. Listonosze są...be. Dlatego banki polecają swoje usługi. Będziemy pobierać tylko to co do nas należy...ale nie mniej niż 5 zł. Po pieniąidze prosimy się zgłosić do naszej placówki albo najbliższego bankomatu...

35

wojciech ~wojciech (Gość)30.09.2017 17:55

jak ich wyrzuca z pracy to ciekawe skąd wezmą aż 4 nowych, no nikt nie chce pracować jako listonosz za takie psie pieniądze

151

borowik ~borowik (Gość)30.09.2017 18:38

A czy te komentarze pisane są na trzeźwo ?

52

Witek ~Witek (Gość)30.09.2017 19:02

{ Do - lara} Nie masz pojęcia to nie zabieraj głosu sam kiedyś pracowałem 10 lat w poczcie i wtedy były pieniądze premie to na dzień łącznościowca i z rent były lewe pieniądze bo było tego sporo a dziś większość ma świadczenia na konta do tego nie wszyscy listonosze płacą pieniądze . Jak wspomniałem rejony dużo większe roboty po uszy i nie da się ogarnąć terenu w całości każdego dnia. Wiem co mówię kolega pracuje to wiem dokładnie jak jest chłop zasuwa bez premii jak inni . Obecnie wszędzie jest takie samo dziadostwo najlepiej jak by pracownik zapieprzał za trzech i w dodatku za darmo takich luksusów doczekaliśmy ale wkrótce skończą się rządy Solidaruchów gnębiący naród na każdym kroku. Jak widać nie masz wyobraźni o żadnej pracy jak ci urzędnicy z kontroli

20

gość ~gość (Gość)30.09.2017 19:20

Ale sensacja .moj to po drodze w rynku mi kupi zawsze jak go poproszę i se walniemy. Cytrynke

72

Łukasz MoszczenicA ~Łukasz MoszczenicA (Gość)30.09.2017 14:35

super brawo PiS wreszcie dobra zmiana popieram działania powinni wszystkich sprawdzać którzy pracują w spółkach skarbu państwa bo my ich utrzymujemy z naszych podatków i innych danin mam nadziej że będzie więcej niezapowiedzianych kontroli podległych miastu firm które wykonują różnej maści zadania dla miasta i gmin . ZACZYNAM CZUĆ SIĘ BEZPIECZNIE W NASZEJ PIĘKNEJ MATCE ZWANĄ POLSKĄ....

1320

borowik ~borowik (Gość)30.09.2017 19:46

10

gość ~gość (Gość)30.09.2017 20:52

To teraz wiem dlaczego mi list zagonił i to nie pierwszy raz nie są w stanie donieść albo pod inny adres i też na ulicy gubią.

52

gość ~gość (Gość)30.09.2017 21:19

No to nie dziwota, że giną przesyłki. Najgorsze jest to, że kierownictwo poczty w Piotrkowie toleruje takie praktyki.

72

ars ~ars (Gość)30.09.2017 21:22

Pseudo naczelnik, pseudo inspektorzy , zamiatanie pod dywan się tak kończy.

60

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat