Ja tam byłem i widziałem to. Pracownicy schroniska mieli problemy z oderwaniem obuwia od tej mazi. Starali się jak najmniej deptać po tym.
Czy nieszczęśliwy wypadek był skutkiem źle wykonanych prac drogowych?
nie, ku*wa, wina Tuska...
Wydaje mi się, że przesadzasz. Niepotrzebnie do zdarzenia wymyślasz jakieś lewackie ideologie. Pomoc przyklejonemu psu to po prostu czysto humanitarny gest. Wolałbyś, by skończył życie z pragnienia leżąc w słońcu na gorącym podłożu, czy co bardziej prawdopodobne, rozjechany wcześniej przez jakiś samochód? Pomyśl trochę. Ludzie też są ważni, ale czy to znaczy, że najpierw trzeba wszystkich bezdomnych wyprowadzić z bezdomności, by pomóc psu w potrzebie?
Widzisz, w poglądach politycznych też raczej nie zgodziłbym się z radnym Dziemdziorą - on ma swoje poglądy, ja swoje, i w tym nie ma chyba niczego złego. Ale nigdy nie wpadłbym na pomysł, by mu tutaj "dosrywać" przy każdej możliwej okazji. Co mnie obchodzi, że jest z lewicy, skoro jest jednym z nielicznych radnych, którzy NAPRAWDĘ interesują się tym, co się w mieście dzieje i reagują na skargi mieszkańców? Przecież to jest podstawowe kryterium, według którego powinniśmy chyba oceniać pracę radnych. A opisany przykład "naprawy" nawierzchni to przede wszystkim przykład wszechobecnej tandety, brakoróbstwa i zwykłej nieodpowiedzialności i bezmyślności.
Oj chłopie, nie spodziewałem się po Tobie takiej wypowiedzi, bo przecież niegłupi facet jesteś, prawda?
Jeżeli chodzi o piotrkowskie drogi to niedługo pies z kulawą nogą nie będzie chciał przez nie przechodzić.
http://naszpiotrkow.blogspot.com/
Pewnie dopiero jak wybierzemy normalnego prezydenta i radę miasta.
Biedni i bezdomni ludzie są w wielu przypadkach (choć nie zawsze oczywiście) sami sobie mniej lub bardziej winni swojej sytuacji. Los zwierząt zależy jednak w pełni od nas- ludzi...
ja jakoś mam narodowe poglądy i nie lubię lewaków i lewactwa i jakoś nie widze w tym nic lewackiego i bardzo dobrze ,że ktoś się troszczy o zwierzęta nacjonalizm nie wyklucza o dbanie o zwierzęta czy o środowisko więc walnij się w łeb pajacu i nie rób tutaj swojej prowokacji
lewackie? buahahah dobre nacjonalizm nie wyklucza dbania o zwierzę lub środowisko nieuku!!!więc schowaj się z tym komentem
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!