Piotrków Trybunalski na łamach ogólnopolskich mediów znajduje się zawszy TYLKO I WYŁĄCZNIE "dzięki" skandalom i tragediom: "pies uwięziony w asfalcie", "prezydent uwięziony w areszcie", "katastrofa kolejowa w Babach", "wyrok w seksaferze Samoobrony". Kiedy będziemy się mogli czymś pochwalić przed światem???
puknij się gościu w głowę! chyba nie znasz zbyt wielu prawicowych albo masz tak sprany mózg przez media. Co ma piernik do wiatraka?! Ja jestem prawicowa, mam psa, kocham psy. Wielu moich prawicowych kolegów pracuje w schroniskach jako wolontariusze! Ba! Pokuszę się o stwierdzenie, że miłość do zwierząt i działanie na ich rzecz to raczej reguła wsród prawicowców.
Dlaczego cenzura blokuje moje wpisy na epiotrkow mimo, że jestem zarejestrowany, nie nawołuje do przemocy i nie obrażam nikogo!!!!!!! Precz z komuną!!
Zależy mi tylko na tym by poświęcać tyle samo czasu na ludzi bezdomnych co na zwierzęta które zamoczyły łapki w smole!
Odniósłbym się, ale nie wiem jaki fragment jest cytowany. W żadnym słowie nie odnosiłem się do dobijania zwierząt tylko do zmowy które polega na zmowie fikcyjnych organizacji które zbierają karmę dla zwierząt z marketami za które płaci klient tego marketu.
A jakby się dziecko przykleiło to też rodziców obraczyć ???
właściciela tego psa na pewno teraz się nie odnajdzie bo będzie musiał odpowiedzieć za krzywdę zwierzęcia więc trudno żeby w takiej sytuacji się wyjawił, natomiast nie wiem jak można wypisywac takie brednie jak osoba kk, czy natab, poczytajcie sobie opinie psychologów na temat wrażliwości, którą zatraca się w stosunku do ludzi, a relatywnym powiększeniu w stosunku do zwierząt. Zawdzięczamy to przede wszystkim mediom, które publikują w takiej formie, a inne w innej formie. To tak tylko dla dociekliwych.
Miałem psa i miałem kota 2*. Obecnie mam kota. Boli mnie tylko to, że lewacki głos marksizmu nawołuje do opieki nad zwierzętami, nie nad biednymi i bezdomnymi ludźmi.
te zwierzęta mają takie samo prawo żyć i uzyskiwać pomoc jak i biedni i bezdomni ludzie.....i nerwy mi siadają jak widzę takie głupkowate komentarze.
Wiecie co ,przeczytajcie co piszecie i czy w ogóle jesteście zainteresowani biednym psem.Myślę,że przede wszystkim powinien zostać ukarany wykonawca za złą robotę i narażanie i ludzi i zwierząt na ugrzeźniecie w tej roztopionej masie.Pies na szczeście został dostrzeżony i udzielono mu pomocy.
Jest to doskonała okazja by powtórzyć happaning i przypiąć się do budy.
Tylko w tej sytuacji widziałbym radnego Dziemdziorę, a nie początkującego towarzysza Miazga. Jestem zdania, że towarzysz Dziemdziora przy budzie tonącej w smole wyszedłby wyśmienicie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!