Na to bym nie liczył, zrobili to co szef im kazał.
Pies wtopił się w asfalt jednej z piotrkowskich ulic. Miłośnicy czworonogów protestują, bo to dyrektor Zarządu Dróg i Utrzymania Miasta powinien w drogę się wtopić.
http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/serwisy/8024/1912379,bez-sciemniania-od-polanika-do-pelnomocnika,id,t.html
Sprawa tego psa jak w soczewce skupia marność tych ludzi, którzy Piotrkowem rządzą.
No właśnie, tak remontowane są nasze drogi. Jak w ogóle są. Musi ktoś wpaść w tarapaty żeby się zainteresowali. A Żelazna? Tiry jeżdżą z taką prędkością po tych dziurach nakaz do 70. Nie wiem po co, na tak krótkim odcinku, skrzyżowanie, przejście dla pieszych x 2 i tory kolejowe na których trzeba zwolnic do 20. Czy ktoś kontroluje te znaki? Bo ja nie widzę potrzeby jechania na tak dziurawej, koleinowej drodze jazdy z taka prędkością. Telewizji się nie da oglądać. Dźwiękoszczelne okna nie pomagają. Policja mogłaby czasami tam stanąć i posuszyć. Najlepiej po 20 :-)
najważniejsze jest to że Smółka żyje ale jak cierpiała to już nie powie. OKOLICZNI ludzie okazali się swoim człowieczeństwem. firma robiąca asfalt zarobiła na przekrętach a teraz to straci a i więcej bo dobre imię.Chodziłam po rozgrzanych asfaltach jednak żaden jakoś mnie nie wtopił.Jedak najważniejszy jest piesek.Żyje i ma się dobrze.BRAWO OKOLICZNI LUDZIE TAK TRZYMAĆ :) :>
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!