No cóż - "ciemny lud", jak wyborców PiS-u nazywa Kurski, poszedł do urn i zagłosował. Niestety w Polsce rządzą ludzie wybrani przez niewykształconych mieszkańców wsi i miasteczek (w tym naszego), przekupionych rozmaitymi socjalami i ogłupionymi ordynarną propagandą TVP. Polski szkoda.
Brawo Piotrków i okręg.Na jesień wynik trzeba poprawić , aby ta targowica wogóle zniknęła z Polskiej sceny politycznej i zalała się tam gdzie być powinna , czyli w szambie .
Co do wykształcenia to śmiech co tu się pisze. Znam kilkoro co ma wykształcenie podstawowe a głowę do interesów taka że ma miliony na koncie. A te niby wyksztalciuchy pracują gdzie popadnie. Po magazynach itp. Więc nie róbcie z siebie bóg wie kogo. Zwłaszcza że w tych czasach mieć wyższe to nic.
Do Mgr - zgadzam sie w 100% -wszelkie nieszczescia w tym kraju wynikaja z braku wzajemnego szacunku ze wzgledu na poglady polityczne.Parafrazujac Churchilla,demokracja to najgorszy system,ale nic lepszego dotychczas nie wymyslono,wiec nie psioczcie na wybory rodakow.
Platforma niezmiennie liderem wyborów w .... więzieniach - tak trzymać :))
Prawo wyborcy wielkie dzięki że glosowaliscie na PiS dzięki nim byłam prywatnie u lekarza i mi pomógł bo mnie teraz było stać za trzynastke bo emeryturka malutka
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!