Hehe he ale Gomulin świętuje wybory. Za parę lat będą płakać jak będą mieli Polin w Gomulinie.
Bo krasc nie mozna i robic przekrety to pis jest zly a Belka Cimoszewicze Miler i komuchy pozostale Tchun czy jak ja tam zwal to co robia dla Polski
Konfederacja-brawo! Udało się wprowadzić 3 przedstawicieli. Biorąc pod uwagę nagonkę w tvpis i nie zapraszanie ich do studia, wyszło dobrze. Teraz pora na mandaty w wyborach do naszego parlamentu
Ja nie wiem co tu się w ogóle dzieje.
PiS nas wykończy... patola sama zostanie i będą tańczyć jak im Kaczor zagra, a lokalni przedsiębiorcy to padną jak muchy. Nic tylko trzeba szykować się na ucieczkę z PL...
Te wyniki głosowania tak są wiarygodne jak gra w totka jedno wielkie oszustwo. Patrząc po frekwencji tej i wcześniejszych to można śmiało postawić tezę ,że referendum akcesyjne było sfałszowane jak nic. Przegrała Polska i całe społeczeństwo które śpi dalej a jak się obudzi Polski już nie będzie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!