Te wyniki głosowania tak są wiarygodne jak gra w totka jedno wielkie oszustwo. Patrząc po frekwencji tej i wcześniejszych to można śmiało postawić tezę ,że referendum akcesyjne było sfałszowane jak nic. Przegrała Polska i całe społeczeństwo które śpi dalej a jak się obudzi Polski już nie będzie
Ja nie wiem co tu się w ogóle dzieje.
PiS nas wykończy... patola sama zostanie i będą tańczyć jak im Kaczor zagra, a lokalni przedsiębiorcy to padną jak muchy. Nic tylko trzeba szykować się na ucieczkę z PL...
Konfederacja-brawo! Udało się wprowadzić 3 przedstawicieli. Biorąc pod uwagę nagonkę w tvpis i nie zapraszanie ich do studia, wyszło dobrze. Teraz pora na mandaty w wyborach do naszego parlamentu
Bo krasc nie mozna i robic przekrety to pis jest zly a Belka Cimoszewicze Miler i komuchy pozostale Tchun czy jak ja tam zwal to co robia dla Polski
Hehe he ale Gomulin świętuje wybory. Za parę lat będą płakać jak będą mieli Polin w Gomulinie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!