Dalej słuchajta tego czubka !!!!!!!
https://wiadomosci.wp.pl/macierewicz-zapowiada-wiarygodny-raport-to-nie-byl-wypadek-6193180222596737a
Macierewicz już tyle naobiecywał, że aby to spełnić powinien żyć ze 100 lat, co nie daj Boże. Chciałbym tylko wiedzieć co to za Piotrkowianie zapełniają sale na jego spotkania?! Lepiej już iść do kina na dobrą komedię.
nawet najslabszy kandydat PiS bedzie lepszy niz najlepszy PSL, PO to samo zlo .
Oby tylko platfusy i komuchy nie wygraly wyborow bo Piotrkow sprzedadza albo podziela sie miedzy soba jak to bylo w Warszawie
Ponoć PiS ma wystawić na Prezydenta Piotrkowa Trybunalskiego Burmistrza Sulejowa. Czy to prawda? Zobaczymy.
Żadne z pytań które były podane przez ludzi nie zostały odczytane śmiech na sali. Wypowiedź każdego żenująca nie na temat bez ładu i składu słuchalo się tego tragicznie nic nie wynikało z ich wypowiedzi. Pan Minister za to szacun fajna przemowa lekka na temat. Pan Zięba za to jako konferansjer tragiczny pomylić nazwiska które ma się na kartce słabe bardzo. Powinien bardziej poprowadzić to spotkanie a dał sobie wejść na głowę w ogóle nie wiem po co on tam był. Masakra
Mam nadzieje, że ludność Piotrkowa nie da się otumanić tej zakłamanej ideologi pisowskiej. Mam nadzieję, że ludność wykaże się zdrowym rozsądkiem i światopoglądem, a młodzi wyborcy pójdą do urn i nie dopuszczą, by przedstawiciele partii rządzącej dostali jakiekolwiek stanowisko w strukturach władz gminnych, powiatowych, wojewódzkich i krajowych.
Czy na seansie obecni byli przedstawiciele klubu gazety wolskiej, monowskich kółek różańcowych oraz klubu uciekinierów smoleńskich ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!