CIEMNY LUD NA-PEWNO KUPI TEN BEŁKOT, pytanie DLA KUMATYCH?, jaki ten Pan ma wpływ na cyt. antoni Macierewicz podkreślił, że dla PiS ważne są trzy kwestie: rozwój gospodarczy samego Piotrkowa, sprawa ludzi najuboższych i budowa obwodnicy czyli rozwiązanie kwestii S12. Co do tej pory zrobił pis w ww sprawach. częściowo odpowiem. Rozwój gospodarczy Piotrkowa- w Piotrkowie nie rządzi pis tylko Pan Chojniak z ze swoją ekipą-podobno się nie-znoszą z św antonim. Sprawa ludzi najuboższych- marsz pustych garnków i rozdawnictwo kasy po rządach peło, (polska w ruinie). Pełowska koncepcja obwodnicy S12, miała być budowana, uwalona przez pis raz na zawsze -do sprawdzenia w internecie?-nigdy nie powstanie!
noi dobrze Antek robi odsunąć wszystkichyba komuchów od koryta ! bardzo dobrze w końcu będzie ok w tej mieścinie
A dlaczego admin usunął posta o tym, że temu opisowi kandydatury człowieka kompetentnego, dojrzałego, dynamicznego, o bardzo wysokim poziomie nie tylko naukowym, ale także doświadczenia administracyjnego i społecznego, odpowiada tylko pan redaktor, karany prawomocnym wyrokiem?
Boże błogosław PiS-owi !!!!
Dobrze że PT jest pro PiS :))) Chojniaka od władzy odstawią :)))
Ja zagłosuje na Janika głosowałam na niego do rady i jestem zadowolona
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!