metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
brunet ja ~brunet ja (Gość)10.05.2013 06:27

o co w tym chodzi ?? zeby zrobic cos glupiego? choroba ja z chlopakami z pracy bylibysmy w tym najlepsi ,czasem z nudow takie rzeczy robimy....oczywiscie bezkonkurencyjny bylby nasz rzad:-)))

00

sklave sklaveranga10.05.2013 07:22

Miast wymarło czy co???
Pustki na ulicach i w galerii.
Gdyby nie niedziela kiedy to wiara schylona do samej ziemi pędem do kościoła gna by wysłuchać Słowa Bożego jak i cysarskiego. Tak można by było mniemać.
Rostowski i Tusk w imię miłość bliźniego wydrenowali nam kieszenie ba powyrywali je.
Juwenalia powinny to miasto chociaż na chwilę ożywić.
http://sklave.manifo.com/aktualnosci

00

97-300 97-300ranga10.05.2013 07:59

"YARO" napisał(a):
97-300, może wyjaśnisz nam wszystkim przesłanie płynące z tej sztuki?

Performance to próba spełnienie,pokazania czegoś co ma poruszyć,wzbudzić emocje.Jest to sztuka kontrowersyjna.A co się wyprawia w polskiej sztuce powszechnej,"artystka"Nieznalska umieściła genitalia na krzyżu i jest ok.Czekam zatem, aż jakiś „artysta”, zachęcony przykładem Nieznalskiej, za prezentuje np. gwiazdę Dawida zanurzoną w kale i opatrzona napisem „Żydy do gazu”,wtedy dopiero będzie heca,ale gdy dwóch debili w tv wtykało polską flagę w psie odchody to było śmiesznie i zabawnie.Dla tego musimy sobie sami opowiedzieć co dla nas jest sztuką a co szambem.

00

x-ray ~x-ray (Gość)10.05.2013 11:35

interakcje... pseudo sztuka dla "szalonych" gimbusów i licealistów, którzy nie piszą aktualnie matury... ale jak się nie umie jeździć na rowerze czy grać w piłkę to trzeba udawać wielkiego artystę. żenada bez jakiegokolwiek przesłania...

00

taki jeden ~taki jeden (Gość)10.05.2013 18:26

Ehm... Jacieżpadrawlaju! Nie jest źle z polską kulturą: tylu tutaj koneserów, że aż!

00

szczawik szczawikranga10.05.2013 19:00

niech mi ktoś napisze co przekazuje albo co oznacza każdy z tych performensów bo ja jakiś szary jestem...

00

bajka ~bajka (Gość)10.05.2013 21:18

Jak długo trzeba "myśleć", aby stworzyć takie dzieło??.Średnio dowcipny student ma lepsze pomysły podczas Juvenali.(i to na trzeźwo)!!!!ŻENADA

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga11.05.2013 09:24

Jacy performerzy? To dupy, a nie performerzy! Nie pokazali nawet kawałka gołego, za przeproszeniem, cycka, że o czymś więcej nie wspomnę. Kąpiele w fontannie można codziennie oglądać na Krzywdzie. Gdzie tu jakiś performance?

00

martens ~martens (Gość)11.05.2013 10:40

Dno i metr mułu.

00

chiński fotograf chiński fotografranga11.05.2013 12:04

"Piotrkowianin" napisał(a):
Nie pokazali nawet kawałka gołego, za przeproszeniem, cycka, że o czymś więcej nie wspomnę.

Racja! A gdzie jest picz? Gdzie picz?!

Komentarz był edytowany przez autora: 11.05.2013 12:05

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat