co oni cpaja albo gdzie sie lecza??:D
a tak serio to zgadzam sie z kom MOL jestem w tym samym wieku i zastanawiam sie do czego to wszystko idzie! mam mała corke i boje sie co bedzie za kilka lat... mysle ze sa ciekawsze rzeczy i sprawy ktorymi mozna sie zajac a nie jakas banda....... pozdrawiam :)
porzyganą tłustą babę na sznurkach :)
97-300, może wyjaśnisz nam wszystkim przesłanie płynące z tej sztuki?
PS. zainteresowanie Interakcjami w FM było przeogromne. Z widzów zauważyłem tylko pana Ochroniarza
A może tu nie chodzi o zrozumienie ale własnie o walkę o szarą masę w czaszce, a przynajmniej jej resztki. Zanim wykpicie pokuście sie o chwile zadumy i postoju w życiu. może to wystarczy...
Jakiś czas temu oglądałam performance bodajże Pana Grabowskiego. Zasiadł za stołem przykrytym białym obrusem i pił wódkę. Sęk cały w tym, że stół stał w chlewie ze świniami. Upił się tam porządnie (rzec by po "polskiemu")i pokazał obraz przysłowiowego, zalanego w trupa polaczka. I to jeszcze byłam w stanie zrozumieć. Chciał zwrócić uwagę widza na to jak wygląda pijak i na to, że nie różni się niczym od takich świń. Ale to co się wyprawia od jakiegoś czasu jest po prostu obrzydliwe i sprawia, że całkowicie zaprzestałam brania udziału w podobnych imprezach... Bo to takie świńskie właśnie jest....
nie ogarniam tego...albo coś jest nie tak ze mną albo z tymi ludźmi.ogólnie porażka...jakby się na wąchali czegoś
Czym różnie się(tutaj użyje podobnych zdrobnień) upity polaczek, od upitego rosjaninka, francuzika, ukrainca, niemca lub amerykanka?
tym, że polaczek zalany w trupa jest przysłowiowy a reszta nie. tylko jakie jest przysłowie z zalanym w trupa polaczkiem?
o co w tym chodzi ?? zeby zrobic cos glupiego? choroba ja z chlopakami z pracy bylibysmy w tym najlepsi ,czasem z nudow takie rzeczy robimy....oczywiscie bezkonkurencyjny bylby nasz rzad:-)))
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!