metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
97-300 97-300ranga14.08.2017 12:42

Chałupa stara to i pęka a że budowa trafiła się tuż pod bokiem to jest okazja zrobić sobie przy odrobinie sprytu darmowy remont . Tak ?

220

Obserwator ~Obserwator (Gość)14.08.2017 09:13

Kolejna budowa tego developera gdzie okoliczni mieszkańcy nie mają nic do gadania ! Dziwnie to wygląda... A urząd odpowiedzialny za nadzór odpowiada ", że tak musi być". "Państwo w państwie" że tak zacytuję...

242

celcjusz ~celcjusz (Gość)14.08.2017 08:37

wysokie temperatury powodują konfabulacje

56

pdpdp ~pdpdp (Gość)14.08.2017 10:52

Proponuję zainteresować tym ogólnopolskie media (Interwencja, Państwo w państwie) bo inaczej to nic nie da. I jeszcze jedna kwestia - jak się rozkopie ulicę to należy przywrócić ją do stanu pierwotnego. A oni rozkopali, byle jak przysypali i zostało pełno wyboi. I nikomu to nie przeszkadza z władz miasta. Za jakiś czas zrobią przysługę i wyremontują za pieniądze miasta.

102

gość ~gość (Gość)14.08.2017 09:28

Pan Andrzej ma rację ale walczyć o swoje ciało inspektorzy to pracują z korzyścią dla firm a nie dla ludzi.Życzę dużo siły dzwonić gdzie się da i się uda. Piotrkow to zgraja urzedasow nie dać się.

152

miś ~miś (Gość)14.08.2017 09:45

Miałem do czynienia z tymi z nadzoru budowlanego. Dopiero jak doczytali na spodzie pisma, iż kopia do Prokuratury to zawinęli ogony pod tyłek i wzięli się do roboty. Chcieli mnie przekręcić co do decyzji bo walczyłem z wójtem. Wywalić z roboty i już ........

172

.##. ~.##. (Gość)14.08.2017 11:53

mieli u siebie na wsi wkoło pola, drzewa to przyjechali do miasta i zaczynają im budować na nie ich działkach nowe budynki po co im takie tortury

15

Eksploator mieszkania ~Eksploator mieszkania (Gość)14.08.2017 11:58

Waldemar Gumienny, powiatowy inspektor nadzoru budowlanego, powiedział: "Były tam niewielkie spękania, ale one raczej wynikają z eksploatacji budynku".
Że co proszę? To jak trzeba eksploatować budynek, żeby powstały takie spękania? Pytam z tego powodu, żeby w moim budynku one nie powstały. Czy one mogą pojawić się w wyniku głośnego słuchania muzyki, czy od biegania dzieci, czy jak żona mnie wali patelnią gdy wrócę za późno z pracy? A może jak tłucze kartofle w garnku albo mięso na kotlety? Panie Inspektorze, proszę mnie uświadomić jako eksploatora budynku!

110

.##. ~.##. (Gość)14.08.2017 11:51

to jest teren tak zagęszczony (200tys. mieszkańców/ km2) że te utrudnienie uniemożliwia prowadzenia jakichkolwiek robót budowlanych na tym terenie, coś niespotykanego w skali światowej

11

fdsfds ~fdsfds (Gość)14.08.2017 10:20

Jak się coś zawali i zginą ludzie to dopiero będzie !

81

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat