Sama jestem studentką pedagogiki i doskonale o tym wiem szkoda tylko ze na 3 roku nas uswiadomili.
Studentko a sama nie widziałaś co sie dzieje? Przeciez to oczywiste OD LAT jest. Al Bundy PR to nie tylko to co mówisz. Zauważ, że niektórych celebrytów, aktorow itp się darzy sympatią, a innych nie. Wiedz, że Ci, których sympatią darzysz, mają bardzo dobrych PRowcow.
Ci, których darzę sympatią, "wypłynęli" jeszcze w czasach, kiedy nie było żadnych PR-owców, a o odniesieniu sukcesu decydował talent i pracowitość. Tak, wiem, że dziś nad wypromowaniem aktora/artysty pracuje cały sztab rozmaitych fachowców. Dziś "gwiazdy" "się robi". Nawet skoczek narciarski musi mieć osobistego psychologa, żeby skakać - do takich dziwactw doszło... Sztuczne "lansowanie" gwiazd i tzw. "celebrytów" (CTKJ?!) to specjalność naszych czasów. Stąd mamy jakiegoś Biebera czy Grycanki. Ale miernota zawsze pozostanie miernotą, co najwyżej będzie to "sławna miernota".
"Z kolei na przykład inżynierowie informatyki mają zapewnioną pracę już na etapie studiów."
- ciekawe na przykład gdzie? i na jak na przykład długo?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!