Bierzesz chyba pod uwagę margines społeczny..
Wyobraz sobie że nie. No ale widać traktujesz społeczeństwo jak Twój Pan Prezydent :(((
Prawdziwe znaczy się od Jarego Wielkiego.....
Słuchaj kiedy śpiewa lud.
Możemy nie wiem jak narzekać.
Możemy morze atramentu wylać.
A Cysorz mimo że przez lud wybrany
nieugiętym na wołanie ludu pozostaje
niczym Wielki Kozioł bożek w Warszawie.
Lud szemrze gniew się w nim zbiera
zaciska usta, z tyranem nie zadziera.
Przeto Cysorz z groszem się nie liczy
przecież i tak nikt go z tego nie rozliczy
Dwór, dwór ponad miarę rozbudowuje
wiernych zaszczytnymi funkcjami obdarowuje.
W tym amoku, szale nagradzania zapomina
że czara goryczy pełną się zrobiła
Oby siła, która go na tronie posadziła
przeciw niemu się nie obróciła
i z tego tronu go nie zrzuciła.
Wiersze wybrane: Adam Mickiewicz.
Gęby za lud krzyczące sam lud w końcu znudzą.
I twarze lud bawiące na końcu lud znudzą.
Ręce za lud walczące sam lud poobcina.
Imion miłych ludowi lud pozapomina.
Wszystko przejdzie. Po huku, po szumie, po trudzie
Wezmą dziedzictwo cisi, ciemni, mali ludzie.
15 02 2012.
więcej:
Oświadczenia majątkowe.
Ile zarobili prezydent, wiceprezydenci, starosta, przewodniczący rady Piotrkowa Tryb. w 2012 roku???
Ich jest stać na wszystko.....
..... a Ciebie drogi wyborco nawet nie jest stać by iść głosować????
http://sklave.manifo.com/polityka
chyba mówisz o tych, co za jabola sprzedaliby własną matkę
Nie udawaj,że nie,że nie wiesz o czym mówię.Mówisz o uczciwości? śmiac mi się chce.W Piotrkowie trzeba stworzyć konkurencyjne radio,niezależne bo to co tutaj funkcjonuje to stronnicze bez reszty! Mieli puszczać wczoraj reklamę antyreferendalną kilka razy,puścili raz ok 14.30.Mieli dziś puścić kilka razy,puścili od 7 rano dwa razy i to niekompletną,taka jest ta wasza uczciwość.Ja nie boję się o stołek bo akurat nie jestem żadnym urzędnikiem i Chwała Bogu,biedni ludzie,muszą żyć pod presją,że przyjdą tacy,, uczciwi,, i ich wywalą a oni też mają rodziny.
A ZAPOMNIAŁAM! I NA REFERENDUM SIĘ NIE WYBIERAM BO NIE CHCĘ KOMISARZA I ZABLOKOWANYCH INWESTYCJI!
A ja chcę bo Pan Prezydent od kilku miesięcy nie umie mi załatwić sprawy!Więc wychodzi Jego niekompetencja!
Nie nie było!Miałem stycznośc z czterema panami prezydentami i niestety stwierdzam że obecny Pan Prezydent nie ma pojęcia co się dzieje w PT!człowiek z głowa w chmurach i kościele!Prosty przykład - tyle czasu drogi leżały odłogiem bo niby nie było kasy nagle ni z gruszki ni z pietruszki kasa się znalazła!Jest jeszcze wiele takich przykładów!
Ps. Ja nie mam nic do stracenia prócz tego że jeśli zostanie Pan Prezydent do końca kadencji nic w PT się nie zmieni na lepsze.Za to Ty chyba masz wiecej do stracenia! :)))
tak wyglada wlasnie polityka w wydaniu pana pampucha - klamstaw i oszczerstwa. nie ide na referendum - nie chce aby ktos taki byl u wladzy - teraz jest bardzo dobrze!!!!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!