metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
skakali skakali aż się zesr.. ~skakali skakali aż się zesr.. (Gość)13.09.2013 00:44

piszę tu o towarzyszach z PIO przykro na to towarzystwo patrzeć a słuchać ich to koszmar

00

nelli ~nelli (Gość)13.09.2013 00:44

"terry" napisał(a):
chyba raczej zwisły!

A Ty co? podważasz czy znieważasz Sąd?Niech no ten Sędzia tu zajrzy...

00

organizatorzy chowają swoje du...y za Pampuchem ~organizatorzy chowają swoje du...y za Pampuchem (Gość)13.09.2013 00:47

to ci bohaterzy ale do koryta byliby pierwsi a Pampuch ostatni

00

nie idę na referendum mam wszystkich z PIO w ~nie idę na referendum mam wszystkich z PIO w (Gość)13.09.2013 00:48

nosie

00

monia ~monia (Gość)13.09.2013 00:48

"Piotrkowianin" napisał(a):
Nic nie potwierdził. Sąd nie jest nieomylny. Wyrok nie jest prawomocny, a Marcin Pampuch odwołał się od niego. Nie pierwszy to raz kiedy polski sąd wydaje wyrok sprzeczny z logiką i dostępnym materiałem dowodowym.
Był kiedyś taki dowcip:

Może nieprawomocny ALE WYROK JEST!

00

Aśka ~Aśka (Gość)13.09.2013 00:53

"wyborca-i-mieszkaniec" napisał(a):
Szanowni Państwo, jako mieszkaniec Piotrowa Trybunalskiego oraz wyborca, czuję się obrażona i oburzona listem, który dzisiaj znalazłam w swojej skrzynce pocztowej. List - apel jest skierowany do nas mieszkańców Piotrkowa Trybunalskiego, do nas do wyborców. I co mnie tak oburzyło? Oburzyło mnie stwierdzenie, że cyt. "idę na referendum bo... (...) chcę by rządził nim prezydent a nie ci, którzy usadzili go na stołku" - Szanowni Państwo, to mieszkańcy Piotrkowa Trybunalskiego, to wyborcy, czyli my "usadziliśmy" prezydenta Krzysztofa Chojniaka "na stołku"!!! Czyli zdaniem PIO i osób, które podpisały się pod tym listem, to my mieszkańcy i wyborcy jesteśmy źli, bo wygrał miażdżącą przewagą i to w pierwszej turze wyborów!!! Czyli to referendum jest przeciwko nam, którzy go wybraliśmy, przeciwko mieszkańcom Piotrkowa Trybunalskiego!!! List podpisali cyt. "Adam Banaszczyk, Bronisław Brylski, Andrzej Czapla, Jan Dziemdziora, Andrzej Pol, Witold Maćkowiak, Elżbieta Radziszewska, Tomasz Sokalski, PIO - Katarzyna Gletkier, Aleksandra Rozpędek, Marcin Pampuch"[b]

Podzielam Twoje oburzenie. Oni wszyscy nas obrażają!!! ale wychodzą pewnie z założenia,że cel uświęca środki!

00

Ciekawa ~Ciekawa (Gość)13.09.2013 01:04

"wars" napisał(a):
Nie znam tego Pampucha, ale jak czytam doniesienia z ostatnich dni, to mi się bardzo podoba, że on bierze te sprawy na klatę, a przecież tak jak inni, mógłby nie odbierać wezwań do sadu, przedkładać zwolnienia lekarskie i kluczyć. To dobrze świadczy o tym człowieku.

Chyba żartujesz! skompromitował się mówiąc w Sądzie,że to nie On redagował tego paszkwila,to przepraszam kto? I może powiesz,że nie miał wpływu na Jej treść,co?No tak,tajemniczy dziennikarz ustalił co tam ma być bez konsultacji z PIO.Biedni i nieszczęśliwi musieli się wyprzeć przed sądem,wypierając się swojej gazetki poniekąd wyparli się PIO.Pożałowania godne!

00

FAKT ~FAKT (Gość)13.09.2013 01:07

"P." napisał(a):
Przez całe lato nic się nie działo a teraz wszystkie ulice w remoncie! To chyba mobilizacja przed referendum tak korzystanie wpłynęła na piotrkowski magistrat.
A może wybory powinny być co 2 lata- wtedy władze bardziej by się starały.

no to oczęta szwankują bo ja widzę od dawna remonty.Chyba nie pamiętasz Piotrkowa z przed 10-ciu laty.

00

ciekawostka ~ciekawostka (Gość)13.09.2013 01:16

"katolik" napisał(a):
Jak umoczeni ludzie w tzw."BALONIE"JESZCZE oskarżają innych.To co zrobił kościół w gazetce Niedziela pokazuje tylko gdzie plebany mają biednych ludzi.To nie wiara a biznes.Nie długo kościoły opustoszeją,bo to co robią hierarchowie nie ma nic wspólnego z wiarą.

Taaak? dzięki kościołowi,który umacniał wiarę i patriotyzm w czasach PRL-u mamy dziś WOLNĄ POLSKĘ I DEMOKRACJĘ,z której korzystacie.Część ludzi z PIO wywodzi się z SLD,podwaliny PRL-u,i Oni krzyczą o demokracji? Niektórzy siedzieli już na ,,super stołkach,,i co zrobili? przecież mieli okazję by zmienić nasze miasto Naprawdę,trzeba nie mieć kręgosłupa moralnego.

00

nelli ~nelli (Gość)13.09.2013 01:22

"chinski-fotograf" napisał(a):
Oczywista oczywistość, że Pampuch ma rację, a Chojniak teraz z białego próbuje zrobić czarne. Poza tym Chojniak chce rozstrzygnięcia referendum w sądzie, a nie w głosowaniu. Nie tędy droga, drogi panie.

Nie bądź śmieszny,według Was Sąd jest be bo karze za kłamliwe treści? Z tego co wiem różni sędziowie orzekali no i według Ciebie wszyscy sprzysięgli się przeciwko Pampuchowi? no jaki pech!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat