Rozumiem,że jesteś jednym z tych nowych...? ;->
Jak widać nie przeczytałeś tekstu wprowadzającego...
Do pierwszego konkursu nie zgłosił się NIKT.
Oto jak wielu jest lekarzy mogących pracować na tym oddziale.
Młodych lekarzy po studiach jest naprawdę dużo...ale już są za granicą...
Obawiam się,że dyrekcja mogłaby jednak płakać- w związku z powstałymi poważnymi kłopotami politycznymi w przypadku zamknięcia oddziału.
Tak to zazwyczaj jest jak ocenia się wszystko jedynie od strony własnego zadka! Spaprane operacje?Zaszyte sączki?
Jak byłeś świadkiem takich nagannych zdarzeń powinieneś to natychmiast zgłosić do prokuratury.
No,chyba,że chciałeś zabłysnąć w necie szokującymi,kłamliwymi komentarzami.
To ci się prawie udało ;->
Ja miałam bardzo przykre doświadczenie w tym szpitalu, kiedy skierowano mnie na badanie usg. Lekarka wykonyjąca to badanie była bardzo nieprzyjemna...zgadzam się, omijać ten szpital!!!!
1) Następnym razem jak mnie złapie koleczka, to poproszę Najjaśniejszego na niebiesiech, żeby przeszło na Ciebie - nie z zemsty czy zawiści, ale żebyś też mógł posprawdzać na własnej skórze, co i jak działa.
Wyobraź sobie, że na piotrkowskiej urologii byłem 2 razy jako pacjent, a z ostatnią wizytą - zdaje się w niedzielę.
2) Kto Ci zabrania mieć szerokie zainteresowania, czytać, spotykać się z interesującymi ludźmi, no i oczywiście: kojarzyć fakty? No kto, do jasnej anieli!
Zgadzam się całkowicie z bardzo negatywną opinia o tym oddziele . Wykryto do szybkiej operacji u mnie guza i lekarz z tego oddział / a zaczynał sie wekkend/ odsełal mnie bo nie nie wiedział co zrobić mówiąc cyt" zbliża sie długi weekend i nie wiem co z Panią zrobić" KARYGODNE, dobrze że mam cudowną przyjaciółkę i zawiozła mnie do Bełchatowskiego szpitala gdzie trafiłam na bardzo sympatycznych lekarzy i piękna opiekę. Wielkim łukiem każdemu radze omijać oddział urologii na Roosvelta. Myslę ze dyrektor sobie nie radzi. Lekarz niech leczy a w radze miasta niech zasiadają bisnesmenii i już będzie ok a do pacjent przyszłych kierujcie sie na Bełchatów gwarantowana dobra opieka na oddziale urologii i mili lekarze i personel
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!