teraz widać że lepszej władzy póki co nie ma i nie było jak jest teraz.I niech wszyscy ci co chcą teraz referendum się wypchają.W mieście jest tyle wydatków na pewno nie ma ich na referendum choć dla tych którzy chcą więcej władzy to wszytko jedno.Oni chcą po prostu władzy.
wszystkim tym co tworzą tę Inicjatywę.Na mieście ciekawe historie mówi się o pani radnej a zwłaszcza o jej partnerze na czym się wspólnie dorabiali.Słyszałem rozmowę na przystanku
stołki i apanaże dane przez Chojniaka plują jadem na to całe PIO, taka moja jest opinia. Tylko radzę ostrożnie słowa dobierać bo nie raz historia pokazała, że tych opluwających szybko można rozszyfrować. Parę lat temu okazało się, że na pracowników Matusewicza pluł w internecie Włodarczyk dzisiaj przyjaciel Chojniaka w radach nadzorczych zasiadający i wyszło jaki to "prawy i uczciwy" katolik.
Faktycznie, brrry, Monika Pawłowska (redaktor naczelna radia) byla fachowcem jak diabli. Komu te kity! Po co PIO takie pytania teraz zadaje o rady?
a coż to za zmasowany atak na PIO ? czy to te osławione "inne zadania zlecone przez przełozonego" ?
I uważasz że to jest istotne?! Jak czujesz przestępstwo zgłoś do prokuratury!
W mojej ocenie te pytania w najmniejszym stopniu nie dotykają istoty problemu. PIO pyta dlaczego dzisiaj przy korycie są te a nie inne świnki, a pytanie brzmi: czy koryto powinno istnieć? PIOCEL, czy miasto powinno świadczyć usługi hotelowe i prowadzić parking dla ciężarówek?! Po co ten ten twór (pytanie retoryczne jak się zdaje). No ale spółka powstała w 2003 roku, a kto wtedy był prezydentem,(więc pewnie ojcom założycielom głupio o to pytać)? Dla mnie jest to hucpa polityczna i nic więcej. Chciałbym, żeby ktoś mnie przekonał, że jest jednak inaczej... ale się na to nie zanosi
A na co są? Na nowego peugeota i nowych asystentów? A na łatanie dziur zabrakło: http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/artykul/1312667,mniej-kasy-na-remonty-i-naprawy-drog-wiecej-rozczarowanych,id,t.html
http://www.krs-online.com.pl/piocel-sp-z-o-o-krs-168528.html
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!