Pani Krysia - Jestem kobietą z dużym bagażem doświadczeń życiowych, a także zawodowych. Dlatego,że Pani bryluje od dawna w lokalnej polityce, także w tych PSL owskich lokalnych gierkach i układzikach, Najwyższy czas odpocząć i zająć się sobą w takim razie!, lub czymś pożytecznym!
Pani Krystyno, zarządzanie to nie rządzenie. No i - KARMA WRACA.
Normalna sprawa. Zmienił się prezydent to i dobiera sobie współpracowników. Wiadomo że przykro ale trzeba się tego spodziewać jak pełni się takie funkcje.
Dziwię się polityków z Psl że postawili na kogoś takiego jak Wiernicki cwan8aka bez doświadczenia który szukał jedynie sposobu na łatwą kasę żeby w końcu mieć stały dochód i wyjść z bezrobocia ale mam nadzieje ze wyciągną z tej nauki wnioski szkoda tylko bo miasto na tym traci ten facet niedaje się nawet na szeregowego pracownika urzedu miasta
Mam takie odczucie za co Pani się weźmie to popsuje mówiąc delikatnie
Trudno poznać na zdjęciu kto to. Zbyt gorliwie photoshop pracował. Wiecej "prawdy życia" drodzy politycy
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!