A z kąpielą czeka pewnie na otwarcie sezonu letniego ;) Ech, moja ulubienica :D
Nie tylko Czajka wiesza swoje plakaty na śmietniku, inni kandydaci od Chojniaka również wieszają swoje podobizny w miejscu do tego specjalnie przeznaczonym :)
Zachęcam do wyborów: Piotrków faktycznie nie potrzebuje radnych mieszkających w Sulejowie, Włodzimierzowie, Moszczenicy..., którzy zawsze głosują za podwyżkami: wody, ciepła itd. Czas to zmienić!
Jaja sobie z nas robią, czas najwyższy odsunąć ich od koryta.
Media podają: w Hiszpanii korupcja,strach pomyśleć, zamykają urzędnikow do więzień!
A w Polandi proszę, sami uczciwi, zapracowani, zasłużeni i aż zal,że odchodzą.Jestem niezaspokojony. Szanowna prokuraturo, żeby tak choć jeden wyroczek?
Piotrkowska Inicjatywa Obywatelska
KONIEC UKŁADÓW
Aleksandra Rozpedek prezydentem Piotrkowa Trybunalskiego
Mam nadzieję, że wybierzemy radnych z miasta Piotrkowa Trybunalskiego, a nie ludzi którzy mają tylko meldunek w Piotrkowie, a dorobili się posiadłości poza miastem i jest im obojętne ile mieszkańcy naszego Grodu płacą za media. Zachęcam do zmian, a czy to będzie PO czy jakaś inna partia to nie ma znaczenia bodaj byliby to ludzie nie od Krzysztofa Ch. Czas to zmienić!
Popieram.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!