metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gośc 21 ~gośc 21 (Gość)14.11.2014 16:41

Żaden kandydat nie zasługóje na głoś bo nic w ostatniej kadencji nie zrobili ,przechwalają sie pozyskanymi pieniędzmi na drogi i skwery .To wszystko utopione pieniadze i nie stworzono żadnego miejsca pracy dla mieszkańcow bo wtedy pieniadze zainwestowane wracaly by do miasta w postaci podatków i tylko taka drogą trzeba iść a nie topic w to co malo przydatne i nie przynosi zysku

93

dzooony dzooonyranga14.11.2014 16:48

Chojniak uczciwy - taa jasnee. Sabotaż urzędników Chojniaka.

94

Edek ~Edek (Gość)14.11.2014 16:49

"piotr.covianinjunior" napisał(a):
poza tym hejta dla Chojniaka za rozsypanie smsow

dzisiaj też dostałem takiego sms-a,ciekawe skąd oni maja numery telefonów?

72

Oko ~Oko (Gość)14.11.2014 16:53

Już mam dosyć, sondaży, mierników, ulotek, banerów. Niech już będzie niedziel i niech im ziemia lekką będzie niech wygra kto chce i w dup.... nikt nic nie zrobi tym bardziej Chojrak, umocni i upewni się w swoim a dup... będzie z tego miasta. Czas zagłosować spakować się i wyjechać. Sorry mamo i tato na starość zostaniecie sami tu nie ma perspektyw.

133

petent ~petent (Gość)14.11.2014 17:17

Cytuję:
Wczoraj i dzisiaj rano redakcja naszego portalu przeprowadziła sondaż telefoniczny dotyczący wyniku niedzielnych wyborów prezydenckich.
Dwustu, wybranych losowo mieszkańców Piotrkowa odpowiedziało nam na pytanie :
- Na którego z kandydatów na prezydenta Piotrkowa Trybunalskiego zagłosujesz w najbliższą niedzielę ?

To dlatego dziś nie mogłem się dodzwonić do urzędu,wszystkie telefony były zajęte.

102

ocet krawczyński ~ocet krawczyński (Gość)14.11.2014 17:24

Chcecie mieć w czerwcu podwyżki wody i ścieków,podwyżki czynszów,podatków,dziurawe drogi?,no to na tych ludzi głosujcie:
Okręg nr 1
Krzysztof Chojniak
Mariusz Staszek
Przemysław Winiarski
Paweł Załoga
Zbigniew Włodarczyk
Elżbieta Łągwa-Szelągowska
Okręg nr 2
Marian Błaszczyński
Jadwiga Wójcik
Marek Konieczko
Sylwester Łopatowski
Okręg nr 3
Monika Tera
Rafał Czajka
Adam Gaik
Karol Szokalski
Leszek Heinzel
Magdalena Majos
Okręg nr 4
Piotr Masiarek
Magdalena Kwiecińska
Urszula Czubała
Zofia Antoszczyk
Andrzej Kacperek
Izydor Młoczkowski
oni już wam wydrenują portfele do czysta

136

student ~student (Gość)14.11.2014 17:52

A ja przyjechałem z Łodzi i zagłosuję na Pana Krzysztofa Chojniaka i jego drużynę:)

914

xxxx ~xxxx (Gość)14.11.2014 18:10

Jedyne co mają zrobić te sondaże sponsorowane przez władzę to odwieść ludzi którzy chcą głosować na kogoś z niższym poparciem, jak widzą ze jeden ma prawie 50% a Ich kandydat 5% to większość nie ruszy tyłka na wybory, a tak naprawdę te wszystkie sondaże są nic nie warte a wiec 16.11 zapraszam do urny.

92

Heniu ~Heniu (Gość)14.11.2014 18:21

Jaki jest szyczt chamstwa?
Zagłosować na Chojniaka i wyjechać z Piotrkowa.

217

herbatka ~herbatka (Gość)14.11.2014 18:22

Z przyjemnością powiadamiam wszystkich piotrkowian, że Prezydent Chojniak wygra już w I turze.Wszystkich którzy dobrze życzą naszemu miastu zapraszam do głosowania na drużynę Prezydenta. Wiecznie niezadowolonych ze wszystkiego malkontentów i oszołomów, zapraszam do głosowania na innych kandydatów.Macie w kim wybierać.

1019

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat