Żaden kandydat nie zasługóje na głoś bo nic w ostatniej kadencji nie zrobili ,przechwalają sie pozyskanymi pieniędzmi na drogi i skwery .To wszystko utopione pieniadze i nie stworzono żadnego miejsca pracy dla mieszkańcow bo wtedy pieniadze zainwestowane wracaly by do miasta w postaci podatków i tylko taka drogą trzeba iść a nie topic w to co malo przydatne i nie przynosi zysku
dzisiaj też dostałem takiego sms-a,ciekawe skąd oni maja numery telefonów?
Już mam dosyć, sondaży, mierników, ulotek, banerów. Niech już będzie niedziel i niech im ziemia lekką będzie niech wygra kto chce i w dup.... nikt nic nie zrobi tym bardziej Chojrak, umocni i upewni się w swoim a dup... będzie z tego miasta. Czas zagłosować spakować się i wyjechać. Sorry mamo i tato na starość zostaniecie sami tu nie ma perspektyw.
To dlatego dziś nie mogłem się dodzwonić do urzędu,wszystkie telefony były zajęte.
Chcecie mieć w czerwcu podwyżki wody i ścieków,podwyżki czynszów,podatków,dziurawe drogi?,no to na tych ludzi głosujcie:
Okręg nr 1
Krzysztof Chojniak
Mariusz Staszek
Przemysław Winiarski
Paweł Załoga
Zbigniew Włodarczyk
Elżbieta Łągwa-Szelągowska
Okręg nr 2
Marian Błaszczyński
Jadwiga Wójcik
Marek Konieczko
Sylwester Łopatowski
Okręg nr 3
Monika Tera
Rafał Czajka
Adam Gaik
Karol Szokalski
Leszek Heinzel
Magdalena Majos
Okręg nr 4
Piotr Masiarek
Magdalena Kwiecińska
Urszula Czubała
Zofia Antoszczyk
Andrzej Kacperek
Izydor Młoczkowski
oni już wam wydrenują portfele do czysta
A ja przyjechałem z Łodzi i zagłosuję na Pana Krzysztofa Chojniaka i jego drużynę:)
Jedyne co mają zrobić te sondaże sponsorowane przez władzę to odwieść ludzi którzy chcą głosować na kogoś z niższym poparciem, jak widzą ze jeden ma prawie 50% a Ich kandydat 5% to większość nie ruszy tyłka na wybory, a tak naprawdę te wszystkie sondaże są nic nie warte a wiec 16.11 zapraszam do urny.
Jaki jest szyczt chamstwa?
Zagłosować na Chojniaka i wyjechać z Piotrkowa.
Z przyjemnością powiadamiam wszystkich piotrkowian, że Prezydent Chojniak wygra już w I turze.Wszystkich którzy dobrze życzą naszemu miastu zapraszam do głosowania na drużynę Prezydenta. Wiecznie niezadowolonych ze wszystkiego malkontentów i oszołomów, zapraszam do głosowania na innych kandydatów.Macie w kim wybierać.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!