Sondaże nie są po to, by informować o poglądach społeczeństwa, tylko po to, by kreować rzeczywistość. To potężne narzędzie propagandy. Poza tym można je wykorzystywać jeszcze w jednym celu: do przygotowania społeczeństwa na przyjęcie wyniku, gdy chce się sfałszować wybory. W wyborach samorządowych fałszerstwa są mało prawdopodobne, ale w krajowych (wybory prezydenta, parlamentarzystów) już bardziej. Wtedy pożądanym jest, aby wynik wyborów był zbieżny z wcześniejszymi "sondażami", żeby plebs się nie burzył.
Nie na Chojniaka za to, że sportowa wizytówka Piotrkowa musi walczyć nie tylko z zespołami z ekstraklasy!!! Chojniak to największy szkodnik dla najbardziej zasłużonego klubu sportowego w Piotrkowie. W Lublinie postawili na piłkę ręczną kobiet i co mają!!! Przed Chojniakiem mecze Piotrcovii z Montexem to była święta wojna, a teraz Montex gra w LM, a Piotrcovia... Do boju GKSa na przekór Chojniakowi i jego kolegom!
kikos, zgoda, nie będzie II tury.Chojniak jest jedynym, liczącym się kandydatem. Oponenci nie płaczcie,gdy wasi kandydaci popłyną.Pozdrowionka.
Zadzwonili ze studia do sekretariatu a jak im wyszlo ok 50% na Krzysztofa Chojniaka to zadzwonili do Dziemdziory a ten podal im nr do swoich pozostalych kolesi i wyszla im 2 tura. 2 tury nie bedzie !!!!!!!!!
Pan chojniak już "zrobil" swoje....czas się pożegnać...jakie to ucziwe wybory gdzie ludzie P.Chojniaka chodzą po domach i namawiają do glosowania,,wstyd!!!chodzą jak ci z sekty Jehowy,ludzie mądrzy napewno nie zaglosują,gdzie chodniki?-tylko na Starówce.zalew Bugaj???wiele do życzenia,ja i moja rodzina na cwaniaków nie głosuję,pora się obudzić.Zrobil swoje ,więc pora odejśc z godnością,to samo tyczy się lekarzy itp.wszędzie sie pchają do koryta,ciagle im malo,a co robią dla zwyklych ,przecietnych ludzi?Nic.Nie mozna normalnie zaparkowac nawet na 5 min,tylko trzeba płacic,woda i scieki drogie ,Pan Chojniak chyba myśli ,że to W-wa,a to tylko biedny Piotrkow,który nigdy nie miał prawdziwego gospodarza.,Dziękuje,szkoda słów.
Nie wiesz jeszcze na kogo głosować? może warto postawić na sprawdzonych i doświadczonych.K,,Chojniak jest takim człowiekiem.
pan Chojniak powinien powiesić baner o treści:PIOTRKOWIANIE RAZEM DLA CHOJNIAKA i to byłby strzał w 10-tkę.
no doświadczonym to on jest...pasożytem i nieudacznikiem.
A teraz najlepsze,wysyłają sms-y żeby na chojniaka głosować,skąd oni maja numery telefonów?
Żeby mi ktoś nie zarzucił pomówienia,mam tego sms-a i numer z którego go wysłano.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!