Wpompowali pusty pieniądz poprzez tarcze antykryzysowe itd (nie tylko w PL) to nie dziwota że inflacja szaleje.
Chcieli "ratować" ludzi to niech teraz zapytają się czy jest nam lepiej. Ale przecież za obecnej władzy to najgorzej jak sobie radzisz i dobrze zarabiasz. Trzeba przeca pomagać nierobom, "życiowo pokrzywdzonym" itd. Takie postawy są promowane
To znaczy że PiS rządzi całym światem? U mnie w Niemczech też drogo. Kaczynski musi być genialny skoro świąt leży u jego stóp.
Macierzyństwo to niewolnictwo i udręka. Gdyby był taki przycisk, niskie ceny - ja bym go wciskał cały czas. Czyje to słowa? Tusk to zły człowiek. Platforma Obywatelska ma twarz marszałka senatu Tomasza Grodzkiego oraz Marty Lempart. Za to wszystko co robi obecnie Donald Tusk wobec Polski i Polaków, musi liczyć się z poważnymi konsekwencjami. To będzie nieuniknione.
Hipokryci totalni za czasów PO zarabiałem ok 1000zł gdy paliwo sięgnęło podobnych stawek a po wyborach rzekł ich przywódca że może nawet 7zł kosztować ważne by im żyło się lepiej.
U Pani Małgosi wszystkie zabiegi podrożały, wiem bo kożystam, i ma czelność mówic o drożyźnie.
ja zapierdzielam w robocie, aby na rodzinę zarobić a w stoicie przed banerkiem drożyzna - to do roboty się zbierzcie .Po ubiorach widać jaka wam drożyzna - pokaz mody ( futerka itd). Ostatnio w Piotrkowe babcie pokazówkę robiły o braku szacunku dla uchodźców na granicy - jak zobaczyły jak jest to wszystko ucichło - do roboty się zabrać jak tak drogo. ( drogo jest a my tego nie zmienimy )
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!