Dlaczego nie dostali mandatu karnego? Przyczepa zablokowała skrzyżowanie .Oni prawo mają dla siebie ,natomiast prawo drogowe w ..... .Przykład od góry ,nie przestrzegamy prawa o ruchu drogowym.
Opozycja to się nie chce roboty weźmie nie będzie jeździła głupimi samochodami po Piotrkowie
Liczyłem 10 razy i wychodzi mi że tam stoi 5 osób to jaki to protest może się mylę niech ktoś to policzy moze z ratusza w Warszawie przyjedzie jakiś specjalista i wyjdzie 100 tys niech mi ktoś pomoże ratunku pomocy
Niektórzy zatwardziali pisowcy są tak wytresowani przez swoich, że nie umieją czytać paragonów ze sklepów. Ale to ich problem, bo nie zauważą, jak w talerzu zamiast dzisiejszej zalewaji będą mieć pokrzywuwkę. Opozycjo ! ! ! Nie rób teraz nic, siadaj wygodnie w fotelu i czekaj....Wybawienie samo nadchodzi !
Każdy protest w ptb jest bardzo mało wiarygodny, jesli uczestniczy w nim pani Małgosia :)
Dlaczego usługi rehabilitacyjne na Folwarcznej są takie drogie? W innych miejscowościach te same usługi są o wiele tańsze.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!