Wpompowali pusty pieniądz poprzez tarcze antykryzysowe itd (nie tylko w PL) to nie dziwota że inflacja szaleje.
Chcieli "ratować" ludzi to niech teraz zapytają się czy jest nam lepiej. Ale przecież za obecnej władzy to najgorzej jak sobie radzisz i dobrze zarabiasz. Trzeba przeca pomagać nierobom, "życiowo pokrzywdzonym" itd. Takie postawy są promowane
no nie wierze....nie tylko u nas jest inflacja... Tsuek ten pan co we własne gniazdo sr....
Ktoś wziął się i wyliczył ,że cały czas można kupić z płacy min. więcej niż w święta w 2015 roku : schabu o 87 kg , jajek o 1029 sztuk , karpia o 20 kg., paliwa o 200 l.
To już zmierzch PiSu. Drożyzny nic nie przebije. Przecierpimy pewien okres, ale wyliżemy się z rządów Pisiorów. Żelazny elektorat jest zbyt mało liczny i zbyt cienki w uszach. Będzie dobrze! Trzymajcie mnie za słowo!
wrócił od makreli ich rudy guru wiec aby nie wylecieli z partii muszą mieszać ,a ich mieszanie daje to samo co za ich rządów
Ja się ich zapytam gdzie jest mój fundusz emerytalny. Czy te osoby pamiętają największy transfer finansowy Pytam "po" kiedy to Polakom oddacie?
PO=<0,hohoho! No akcja na miarę członka i członkini, przedstawicieli piotrkowskich struktur. Ale jaja, ale jaja! Jak to jedna z waszych peowskich guru mawia.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!