Pani Pingot (ciocia dobra rada) niech nie agituje tylko, mając tak dużo czasu jedzie i sama pomaga (zbierając kasę na tak szczytny cel). Czysta obłuda.
Jak zwykle Pani Małgosia z koleżankami.No cóż każdy ma swoje hobby.Dzięki wytrwałości i nieustępliwości TEGO rządu,przynajmniej śpię spokojnie.Te Panie chyba nie jeżdżą po Europie i nie wiedzą co wyprawiają uchodźcy.Szkoda że żadna telewizja głośno o tym nie mówi.
Takiej mącicielki ,jak ta pani o ,,czarnych włosach??to Piotrków jeszcze nie miał.Pani dobrze uposaźona ,powinna zaprosić legalnie do pracy w swojej firmie.Zapewne dostali by wizę ze względu na brak rąk do pracy.
proszę mi pomóc, bo nie jestem sprzedawczykiem, ani cwaniakiem, pracuje uczciewie w tej przeklętej przez PO/PiS Pulsce a nie stać mnie na nic...500 plus??? daj mi hosztaplerze zarobić uczicwie na własne mieszkanie które chodzą po 300 tysięcy za 2 pokoje, a nie jakieś resztki z pod politycznych jelit!!!
O ile wiem to granice przekracza się na przejściach granicznych z odpowiednimi dokumentami przy sobie a nie przez las czy wpław przez rzekę. A nasi rodacy co zagranicą pracują to normalnie przekraczają granicę czy przeskakują przez płoty graniczne? Tak pytam dyskutantów.
Już piotrkowianie pisowskiego sortu ujadają. Nikt nie wymaga przyjmowania emigrantów pod swój dach - wystarczy przestrzegać międzynarodowego prawa. Pozwolić im złożyć wniosek o azyl, dać schronienie i żywność. Wywożenie i wypychanie tych ludzi za granicę to jest zwykły bandytyzm. I gdzie są obrońcy płodów? takie traktowanie dzieci im nie przeszkadza?
Każdy kto chce pomagać, niech przekroczy legalnie granicę z Białorusią i z tamtej strony niech niesie pomoc potrzebującym, a nie jakieś strajki i popisówki przed kamerami.
Wielkie szczęście,że w PO jest dwóch detektywów. Oni wiedzą i widzą wszystko.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!