Posłowie Konfederacji rozdali w sejmie wnioski o przyjęcie imigrantów pod własny dach ciekawe ilu osób z lewicy i KO wypełniło te papiery??? Towarzystwo z PT też powinno dać przykład przyjmując pod własny dach osoby nad których losem tak biadolą!!! Czyny i jeszcze raz czyny nie pozorantka!!!
Czy Ci ludzie protestujący z opozycji, mediów, polityki, sztuki, kultury, sportu i kleru przyjmą tych ekonomicznych emigrantów do swoich domów, będą ich leczyć, jak zachorują, na swój koszt oraz uczyć ich dzieci w dobrych, prywatnych szkołach i zapłacą czesne!????? Jeżeli tak, to jestem za. Lecz jeżeli nie, to niech nie decydują o wydawaniu publicznej forsy ściągniętej w podatkach, z każdego polskiego obywatela!!!!! No to jak będzie? Wchodzicie w to dobroczyńcy na cudzy koszt???? Ten komentarz będzie, czy nie, bo jest nie bardzo politycznie poprawny?? Chyba nie?
Propaganda trwa:
Polacy chcą przyjmować migrantów
Polacy pokochali płatności kartą
Polacy chcą by sklepy były czynne w niedziele
Polacy rzucili się na zakupy mieszkań
i tak co tydzień to samo
Aby przekroczyć granicę państwa trzeba się udać na oficjalne przejście graniczne, a nie "buszować" po krzakach i wchodzić nielegalnie.
Pamiętacie jak za rządów PO oferta dla Polskich Dzieci była Szczaw i Mirabelki ,jakoś Pani Pingot nie widziałem na protestach
o badaniach małżeństw w Peru, na które Fundusz Sprawiedliwości przeznaczył 6mln pln ,najbardziej bym chciała usłyszeć
Jestem ciekaw ilu z tych protestujących wpuściłoby i utrzymywało pod swoim dachem imigrantów?
Niczego nie okażaą, tylko urządzą polityczną hucpę, jak już wielokrotnie. W jakie słowa i preteksty to ubiorą, to rzecz drugorzędna.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!