Gdzie jest ONZ walnąć sakcje jakie świat nie widział a jak nie to wysłać wojsko wramach ONZ
Ja nie wiem że na całym świecie nie znajdzie się jeden który tego w Rosji odstrzeli byłby spokój. Na Rosję zadziała tylko siła. Cała armia świata i rozwalić ten kraj. Trzymajcie się bracia ukraińscy jesteśmy z wami.
Okropne. Nie do uwierzenia. Co my możemy zrobić? Chyba tylko liczyć na to że Putin nie wkroczy do Polski. Oprócz deklaracji o solidaryzowaniu się nikt nie kiwnie palcem, żeby nam pomóc.
Kiedy zmiana nazwy ulicy Kostromskiej w Piotrkowie. Nie może być w Piotrkowie ulicy agresora.
No ile lat można było na zlecenie niedźwiedzia drażnić ? Chiny popierają stabilizację przepływu towarów pociągami do Europy w tym regionie. Oligarchowie z Ukrainy już zwiali.
Sankcje na Putinie i jego wyznawcach nie robią żadnego wrażenia. Kary UE nie robią żadnego wrażenia na piss i jego wyznawcach.
Kiedy dziadek opowiadał mi o II wojnie światowej, uważałem to za dawne czasy, które nie wrócą. Dziś mamy za ścianą działania wojenne, w których giną niewinni ludzie. Może to będzie wstrząs dla Polski i całej Europy, żeby obudzić się z letargu, gdzie najważniejsze była tylko kasa, interesy, znajomości i chore przepisy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!