Kiedy dziadek opowiadał mi o II wojnie światowej, uważałem to za dawne czasy, które nie wrócą. Dziś mamy za ścianą działania wojenne, w których giną niewinni ludzie. Może to będzie wstrząs dla Polski i całej Europy, żeby obudzić się z letargu, gdzie najważniejsze była tylko kasa, interesy, znajomości i chore przepisy.
Sankcje na Putinie i jego wyznawcach nie robią żadnego wrażenia. Kary UE nie robią żadnego wrażenia na piss i jego wyznawcach.
No ile lat można było na zlecenie niedźwiedzia drażnić ? Chiny popierają stabilizację przepływu towarów pociągami do Europy w tym regionie. Oligarchowie z Ukrainy już zwiali.
Kiedy zmiana nazwy ulicy Kostromskiej w Piotrkowie. Nie może być w Piotrkowie ulicy agresora.
Okropne. Nie do uwierzenia. Co my możemy zrobić? Chyba tylko liczyć na to że Putin nie wkroczy do Polski. Oprócz deklaracji o solidaryzowaniu się nikt nie kiwnie palcem, żeby nam pomóc.
Ja nie wiem że na całym świecie nie znajdzie się jeden który tego w Rosji odstrzeli byłby spokój. Na Rosję zadziała tylko siła. Cała armia świata i rozwalić ten kraj. Trzymajcie się bracia ukraińscy jesteśmy z wami.
Gdzie jest ONZ walnąć sakcje jakie świat nie widział a jak nie to wysłać wojsko wramach ONZ
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!