Przestańcie narzekać. O każdym proteście jesteście informowani wcześniej i zawsze możecie jechać bocznymi drogami. Trzeba tylko o tym pomyśleć
Kierowcy przewalą tacho za wasze pseudo strajki,ITD tylko na to czeka...Zobaczycie,będziecie sobie zboże na taczkach wozic z żniwa.
Zabrać dotacje niech sieją co chcą i robią co chcą.Wcale nie mają tak źle.
Niech no mi który zablokuje firankę z makaronem do teresina to inaczej zaśpiewata. rolniki od 7 boleści
Wielu ludzi popierało protesty rolników do czasu, kiedy włączyli się do niego miastowi związkowcy i myśliwi, bo wtedy okazało się, że mają one drugie dno, na którym ktoś chce ugrać swój polityczny interes niemający nic wspólnego ze słusznym protestem prawdziwych rolników, a nie kombinacjami partyjnych graczy.
Nie opłaca się produkować to sprzedać ziemię i iść do roboty na etat. A nie ciągle mało im i protesty robią
Nie wiem co mam o tym wszystkim sądzić, więc nie sądzę i nie komentuję. A to dlatego, że wszyscy mają rację.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!